icon

Fri fragt over 299,-

Per Mortensen

Smede- og Blikkenslagermester Per Mortensen A/S - VVS Ringe

VVS-installatør i Ringe

I Ringe på Fyn finder du Smede- og Blikkenslagermester Per Mortensen A/S. Her har vi eksisteret i mere end 20 år, og vores erfaring og kendskab til lokalområdet gør, at du altid kan være sikker på, at vi har masser af erfaring med lige netop en opgave som din. Vi sikrer dig tryghed og god service uanset opgavens størrelse. Vi udfører al slags VVS-arbejde, hvad end du skal have udskiftet den gamle vandhane, din utætte radiator eller vandvarmer. Desuden renoverer vi meget gerne dit badeværelse eller agerer underleverandør i større projekter.

Energioptimering af varmeanlæg

Vi er eksperter i energioptimering af dit varmeanlæg. Det vil sige, at vi giver dig nogle gode og realistiske bud på, hvordan du kan opnå en løsning, der både er bedre for miljøet og din pengepung. Vi assisterer både private og virksomheder, foretager analyser og rådgivning. Vi giver dig samtidig et overblik over økonomien og hvor mange penge, du kan spare ved at vælge en anden løsning. Yderligere samarbejder vi med større virksomheder, skoler og institutioner i forbindelse med installation og service af varme- og vandanlæg. Vi er desuden specialister i olie- og gasfyr, solvarme, biobrændselskedler som træpillefyr, brændefyr og halmfyr, stokerfyr, jordvarme og varmepumper samt fjernvarme.

Topkvalitet til gode priser

Vores virksomhed arbejder med et motto, der hedder ”et ordentligt stykke arbejde til en fornuftig pris”, og med det mener vi, at både kvalitet og pris skal være i orden og naturligvis hænge sammen. Du kan derfor trygt overlade dine opgaver til os. Vi har stor erfaring med service af alle typer af fyr og varmeanlæg. Og vi laver gerne en serviceaftale med dig inden for disse, så du kan sikre dig, at dit anlæg altid fungerer optimalt år efter år. Derudover udfører vi også service på gasinstallationer på skoler og sørger for, at brandmateriellet er efterset. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for en VVS-installatør på Fyn. 


Like os på Facebook www.facebook.com/per.mortensen.as/Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Smede- og Blikkenslagermester Per Mortensen A/S

Lundsager 3

5750 Ringe

Tlf.:

CVR:

62622226

26989186