icon

Fri fragt

Per Mortensen

Smede- og Blikkenslagermester Per Mortensen A/S

VVS Mester i Ringe på Fyn

Smede- og Blikkenslagermester Per Mortensen A/S har serviceret Fyn og omegn i over 20 år. Den lange erfaring og lokalkendskabet som VVS-installatør i Ringe gør, at du altid kan være sikker på, at vi sandsynligvis har erfaring med netop din opgave. Den lokale fundering giver dig tryghed og sikkerhed for god service.

Vi klarer både små og store VVS-installationer

Vi udfører alle slags VVS-arbejde. Skal du have udskiftet den gamle vandhane, din utætte radiator eller vandvarmer, så hjælper vi dig med opgaven. Som VVS-installatører renoverer vi også gerne badeværelser eller agerer som underleverandør i større projekter.

Alle slags blikkenslagerarbejde udføres

Vi kan klare alle former for blikkenslagerarbejde. Vi har vores eget blikkenslagerværksted i Ringe, der let kan lave blik efter mål og dermed kan omsætte dine ønsker til virkelighed. Vi værner om det gamle håndværk og konstruerer både skifertage, skotrender og tagrender, inddækning af skorstene, kviste samt tag og facader i zink og kobber.

Energioptimering af varmeanlæg – spar penge på din varmeregning

Et af vores specialer hos Smede- og Blikkenslagermester Per Mortensen A/S er energioptimering af dit varmeanlæg. Vi assisterer både private og virksomheder og har altid bud på flere mulige løsninger. Vi foretager analyser og rådgiver dig om, hvornår det kan betale sig at skifte til nyt eller til en anden type varmeløsning. Vi regner altid på økonomien i projektet, så du let kan se, hvor meget du sparer, og hvornår investeringen er tjent hjem. Vi samarbejder desuden med større virksomheder, skoler og institutioner samt boligforeninger i forbindelse med installation og service af deres varme- og vandanlæg.

Vi hjælper gerne med løsningsforslag til ventilation og alle typer af varmeanlæg.

Vi er specialister i olie- og gasfyr, solvarme, biobrændselskedler som træpillefyr, brændefyr og halmfyr, stokerfyr, jordvarme og varmepumper samt fjernvarme.  

Vi laver også serviceaftaler

Hos Smede- og Blikkenslagermester Per Mortensen A/S har vi stor erfaring med service af alle typer af fyr og varmeanlæg. Vi laver gerne en serviceaftale inden for disse, så du sikrer dig, at netop dit anlæg fungerer optimalt år efter år. Vi udfører desuden service på gasinstallationer i faglokaler på skoler og sikrer, at brandmateriellet er efterset.

Kvalitet og pris skal være i orden

Vores virksomhed arbejder efter mottoet ”Et ordentligt stykke arbejde til en fornuftig pris”. Med det mener vi, at både kvalitet og pris skal være i orden og naturligvis hænge sammen. Derfor kan du trygt overlade os din næste VVS-opgave.

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for en VVS-installatør i Ringe eller på resten af Fyn.Like os på Facebook www.facebook.com/per.mortensen.as/Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Smede- og Blikkenslagermester Per Mortensen A/S

Lundsager 3

5750 Ringe

Tlf.:

CVR:

62622226

26989186