icon

Fri fragt over 299,-

hansgrohe

hansgrohe er et stort premium-mærke, der både har bad- og køkkenarmaturer, brusere, brusesystemer og køkkenvaske i sit sortiment. hansgrohes produkter er alle kendetegnet ved design, kvalitet og intelligente løsninger. Søger du hjælp til at installere et produkt fra hansgrohe, så kan din lokale VVS Mester hjælpe med at installere alle produkter og tilbehør fra hansgrohe.

hansgrohe Raindance

Med Raindance har hansgrohe skabt et brusesystem, der giver dig både komfort og lækkert design. Du får en bruser med hele tre forskellige brusefunktioner: RainAir, Rain og RainStream, så du kan vælge et brus, der passer til lige netop dit behov. Derudover fås Raindance både som hovedbruser og som et brusesæt, der indeholder både en hovedbruser og en håndbruser med yderligere tre brusefunktioner. Det hele styres blot med et tryk på en knap. Du finder Raindance i flere forskelige former, designs og prisklasser, så du kan finde én, der passer til dit badeværelse. Derudover har hansgrohe tilføjet funktionen AirPower, der kombiner vand og luft, så du sparer vand uden at gå på kompromis med vandtrykket, samt QuickClean, der gør at bruserne er nemme at holde fri for kalk. 

Find hansgrohe Raindance

hansgrohe

hansgrohe - dit drømmebadeværelse

hansgrohe har skabt mange forskellige serier inden for badeverdenen, så du har stor mulighed for at skabe dit drømmebadeværelse. Du finder blandt andet serien Metris, der er en moderne serie med fokus på det funktionelle, idet der tilbydes armaturer i forskellige højder og mere bevægelsesfrihed. Derudover har hansgrohe skabt søster-serien Mertris Classic, der tilbyder et klassisk og tidsløst design kombineret med en smule elegance. Det er den perfekte blanding af klassiske elementer og moderne geometri. PuraVida er modsat en minimalistisk serie med fokus på det sanselige og personlige. Serien kombinerer forskellige materialer og skaber samtidig både harmoni og renhed. Elementerne er holdt i hvide nuancer og krom. 


Find hansgrohe her
Få inspiration til badeværelset
Se her

Om hansgrohe

hansgrohe – design, kvalitet og intelligente løsninger

hansgrohe er kendt for at udvikle løsninger til fremtidens køkken og badeværelse. Alle hansgrohes produkter, både hansgrohe armaturer, hansgrohe brusesæt og andet, forener flot design, kvalitet og lang holdbarhed samt intelligente funktioner, som sikrer optimal komfort og brugervenlighed. hansgrohe har flere prisvindende produkter i deres sortiment som du finder her på siden. hansgrohe har vundet priser for produkternes smukke designs, såvel som bæredygtighed og banebrydende innovation.

Produkter der holder fra hansgrohe

Uanset om du vælger et hansgrohe armatur, en hansgrohe termostat eller andet, så er du sikker på at få et veldesignet produkt, der holder sig smuk i mange år – både uden på og inden i. For hansgrohes produkter er lavet i høj kvalitet både uden på og inden i, så du behøver ikke at skifte armatur, reservedele eller andet foreløbig, når du investerer i et hansgrohe produkt.

hansgrohe fokus på miljø og bæredygtighed

hangrohe sætter en ære i at have fokus på miljø og bæredygtighed. Et eksempel på det er, at alle håndvaskarmaturer fra hansgrohe er vandbesparende og således kun bruger 5 l/min. Derfor kan du med god samvittighed over for miljøet købe et af hansgrohes produkter. Den smarte EcoSmart teknologi, der findes i flere af hansgrohe produkterne, er din garanti for et kvalitetsprodukt, der er udviklet med miljøvenlighed for øje. Disse produkter forbruger op til 60% mindre vand end almindelige produkter. Det betyder mindre miljøaftryk og større besparelse for dig. Du kan dermed altid med god samvittighed købe et hansgrohe produkt.

hansgrohe produktion i egne fabrikker

Produkterne fra hans grohe bliver alle produceret i hansgrohes egne fabrikker i Sydtyskland. På fabrikkerne produceres produkterne ud fra den velkendte tyske kvalitet og grundighed. Uanset om du er på udkig efter et hansgrohe armatur, bruser eller en vandhane kan du være sikker på den højeste kvalitet og bedste materialer. Ikke mindst produceres hansgrohes produkter med den nyeste teknologi, som gør, at miljøet og ressourcer skånes. De miljørigtige produkter er grundet den gode kvalitet og de stærke materialer sikret en lang levetid.

hansgrohe som virksomhed

hansgrohe er et mærke, som sammen med AXOR indgår i den internationale virksomhed Hansgrohe Group. hansgrohe blev grundlagt i 1901 af den tyske forretningsmand Hans Grohe. hansgrohe kunne således fejrer 116-års jubilæum i 2017. I dag er hansgrohes produkter at finde i over 140 lande, og i 2016 havde virksomheden omkring 4.800 ansatte på verdensplan. Herunder er der 34 selskaber og 21 salgskontorer. Det betyder også, at du får et velkendt og veletableret brand, når du køber hansgrohe.

hansgrohe er desuden hovedsponsor for cykelholdet BORA-hansgrohe med Peter Sagan. En sport der ifølge Hans Grohe selv stemmer godt overens med hansgrohes produkter og reservedele, der også er dynamiske, innovative og inspirerende.

Fra 2017 er hansgrohe +en ud af to hovedsponsorer for cykelholdet BORA - hansgrohe, som har Peter Sagan, der er dobbeltverdensmester i landevejscykling, på holdet. Cykelholdet BORA - hansgrohe er et hold i cykelsportens bedste liga, og holdet vil bl.a. deltage i Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a España.

Bedst i test og andre hansgrohe-produkter

hansgrohes produkt Raindance Select er en håndbruser i høj kvalitet. I en forbrugertest oplyste en stor procentdel, at bruseren gav en fantastisk bruseoplevelse – ligesom mange af de andre hansgrohe armaturer gør. Derudover svarede 98% af testpersonerne at Select-funktionen i bruseren var meget imponerende, og at den var utrolig nem at bruge. Derudover mente 96% af testpersonerne også, at hansgrohe håndbruseren havde et smukt design.

Af andre produkter fra hansgrohe finder du håndvaskarmaturer, hvor du både kan få 1-grebs håndvaskarmaturer og de moderne berøringsfri armaturer. Ligeledes finder du også køkkenarmaturer med 1-greb eller berøringsfri.

hansgrohe laver desuden en række badeværelsestilbehør. Til badet finder du desuden hansgrohe brusesystemer, hansgrohe termostatarmaturer og armaturer til indbygning. Alle i et flot og eksklusivt design, der som alle hansgrohes produtker holder i mange, mange år. Du finder desuden et udvalg af armaturer til badekar.

Køb hansgrohe hos VVS Mester

Er du på jagt efter tysk kvalitet med banebrydende teknologier og en miljøvenlig indstilling? Så er hansgrohe det perfekte valg for dig. Udvalget af hansgrohe brusere, hansgrohe armaturer, hansgrohe reservedele  og alt derimellem i de flotte prisvindende serier, giver dig mulighed for at sætte et unikt og stort aftryk på dit badeværelse uden at sætte et stort aftryk på miljøet. Som bonus kan din lokale VVS Mester altid hjælpe med installationen, så du ikke skal bøvle med montering, osv. Nemmere bliver det ikke.