icon

Fri fragt over 299,-

Uponor

Uponor er en international førende leverandør indenfor bl.a. infrastruktur og gulvvarme. Med Uponors over 60 års erfaring og store viden er du altid sikret holdbare løsninger.

Her hos VVS Mester finder du gulvvarmesystemer og gulvvarmestyring, som er nogle af Uponors største løsninger.

Uponor Minitec Gulvvarme

Uponor Minitec gulvvarmeplader er den ideelle løsning, når du skal have etableret gulvvarme på eksisterende gulve eller i tilbygninger. Du slipper for at få brudt dit gulv op for at få monteret gulvvarme, da din VVS Mester lægger pladerne oven på det eksisterende underlag. Med en tykkelse på kun mellem 15 og 20 mm gør systemet det nemt at etablere gulvvarme i eksisterende bygninger, i tilbygninger eller i nybygninger, hvor det er vigtigt at minimere byggehøjden. Du kan få gulvvarme, hvor det tidligere ikke var muligt.

uponor

Læs mere eller bestil tilbud her

Uponor Smatrix Gulvvarmestyring

Uponor Smatrix er intelligent styring af din gulvvarme. Med Uponor Smatrix sikrer du, at der altid er behageligt varmt i alle dine rum - og at du kun bruger den energi, der er nødvendigt. Som bonus kan du let styre varmen via din mobil eller computer. Derudover består Smatrix primært af trådløse enheder, hvilket gør det nemt at installere.

uponor

Læs mere eller bestil tilbud her

Om Uponor

Finsk kvalitet og kreativitet

Uponor har siden virksomheden for 100 år siden blev grundlagt i Finland, søgt smarte, innovative og kreative løsninger til hjemmet. Virksomheden blev bade dengang og i dag drevet fremad af investering i forskning og udvikling for at sikre et produkt, der altid lever op til dine forventninger og en bæredygtig fremtid. Dette har også betydet, at Uponor er blevet en virksomhed, der figurerer på det internationale marked – de er faktisk globale leverandører af løsninger inden for indeklima, energieffektive systemer og lignende.

I dag kendes Uponor på det private marked primært for sine indeklimasystemer i højeste kvalitet med fokus på bæredygtighed og energieffektivitet.

Derudover sørger Uponor for at skabe tillid til sine partnere – både kunder, potentielle kunder og leverandører. Endnu et fokus der er skabt i forbindelse med deres forpligtelse til bæredygtige resultater.

Indeklimasystem fra Uponor

Det smarte Uponor Smatrix som du finder her i vores store sortiment, er perfekt til dig, der ønsker et intelligent kontrolsystem med mere komfort og mindre energiforbrug. Med Uponor Smatrix kan du sikre dit hjem et individuelt indeklima, som du er i fuld kontrol over. Takket være den smarte Smatrix App til din smartphone har du indeklimaets komfort og fleksibilitet lige ved hånden. Du kan nemt og simpelt indstille alt fra gulvvarme til kølesystemer i dit hjem, uanset om du er ude eller hjemme.

Udover at være elegante og diskrete vil et indeklimasystem fra Uponor give dig mulighed for, at udbygge din kontrol over hjemmets indeklima ved at tilføje flere enheder. Med alt fra gulvvarme og radiatortermostater der kan tilkobles ét centralt kontaktpunkt i hjemmet, kan du nemt finde et produkt og en opsætning, der passer til dig.

Det smarte system har vist sig, at kunne skære op til 20% af hjemmets varmeudgift. Dette skyldes naturligvis, at det er nemt for dig, at slukke for varmen i hjemmet når du ikke er hjemme, og tænde for det i tide til, at du kan nå hjem til at behageligt opvarmet hjem. Den smarte App giver dig endda muligheder for, selv på ferier langt væk fra hjemmet, at kunne slukke eller tænde for varmen efter dit behov.

Innovation og bæredygtighed

Det intelligente og dynamiske Uponor Smatrix indeklimasystem er blot en af mange eksempler på produkter Uponor udvikler, der bidrager til at markedet bevæger sig i en bæredygtig og energisparende retning.

Bæredygtighed ligger i Uponors DNA og for at sikre en reducering af klodens strøm- og energiforbrug er Uponors produkter udviklet til kun at bruge den energi, der er nødvendig

Derudover bidrager Uponor til at bevare brugsvand rundt om i verden, da det er en vigtig ressource, vi ikke kan undvære.

Smart gulvvarme med Uponor Minitec

Med Uponor Minitec gulvvarmeplader får du en nem løsning, hvis du går og drømmer om gulvvarme. Med Uponor Minitec kan du lægge gulvvarme ovenpå dit eksisterende gulv. Det betyder at du undgår at skulle brække dit eksisterende gulv op, og derfor er Upponor Minitec en ideel løsning i mange hustande. Gulvvarmepladerne fra Uponor Minitec er kun 12 mm tykke og derfor er det muligt at lægge dem oven på det eksisterende gulv. Pladerne er selvklæbende og din VVS Mester kan derfor fastgøre dem direkte på gulvet. Derudover kan pladerne lægges på forskellige måder og med forskellig tæthed alt efter hvad du ønsker, og du kan dermed opnå den varmeafgivelse, der passer til dit behov. Når varmepladerne er lagt skal der blot lægges et ny gulv ovenpå og så har du gulvvarme.

Køb Uponor ved VVS Mester

Ved VVS Mester har vi et udvalg af produkter fra Uponor. Uanset om du leder efter en enkelt telestat eller et indeklimasystem der giver dig kontrol over hele dit hjem, så har vi en løsning til dig. Søger du andre systemer til at styre hjemmet har vvsmester.dk også en lang række andre brands med mange forskellige produkter. VVS Mester er en sammenslutning af VVS installatører fordelt over hele landet, og de står alle klar til at hjælpe dig med installationen for at sikre, at den sker sikkert og professionelt. Derfor anbefaler vi også, at du får en VVS Mester til at hjælpe med at montere, hvis du har planer om gulvvarme eller indeklimasystemer. Hos vvsmester.dk stræber vi altid efter at sikre dig den bedste løsning til dit hjem og med mulighed for levering og professionel montering skal du blot lægge det produkt du ønsker i kurven.