icon

Fri fragt

Panasonic

Panasonic er en ledende aktør inden for feltet bedre indeklima. De skaber varmepumper, der er gode for både miljøet og pengepungen. Derudover er varmepumperne udviklet, så de passer til det nordiske klima, og så du altid kan finde en varmepumpe, der passer til din type bolig. Hos VVS Mester finder du Panasonics varme- og kølesystemer, som alle er af højeste kvalitet.

Perfekt opvarmning - store besparelser

Du kan spare mange penge ved at skifte din gamle varmepumpe ud med en nyere model. Dette gjorde familien Karlsson, der nu sparer mellem 4.000 og 6.000 om året på varmen. De fik en varmepumpe med langt højere varmekapacitet, som derudover også har et miljøvenligt kølemiddel. Derudover har den som de fleste af Panasonics varmepumper wifi-styring, så man nemt kan styre varmen i huset. Ved at udskifte din gamle varmepumpe kan du altså både gøre en fordel for miljøet og for din pengepung. 

Panasonic

Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Når du skal vælge varmepumpe skal du overveje, hvad du gerne vil have ud af den og hvilken slags bolig den skal passe til. Sagt med andre ord, skal du overveje om du skal vælge en luft til luft-varmepumpe eller en luft til vand-varmepumpe. Vælger du en luft til luft-varmepumpe får du en varmepumpe, der er perfekt til sommerhuset eller som supplement til varmen i dit hus, da denne optager varmen fra luften og dermed leder den opvarmede luft ind i huset. Vælger du i stedet en luft til vand-varmepumpe får du en meget effektiv varmepumpe, der opfanger varmen fra luften og dermed opvarmer vandet i radiatorer og vandhaner. 

Om Panasonic

Panasonic som virksomhed


Panasonic blev grundlagt i 1918 som producent af pæresokler og har siden da vokset sig til at være en af de største producenter på det enorme Japanske elektronikmarked.

Panasonic er blandt mange elektronikkyndige synonym med kvalitet og pålidelighed. Firmaet er oftest forbundet med fjernsyn og højtalere men er især førende inden for varmepumper og klimaanlæg. Med leverance til 120 forskellige lande og 30 års erfaring inden for klimaanlægsbranchen er Panasonic eksperter i at finde de rette løsninger uanset udfordringen.

Samfundsansvar og bæredygtighed

En af de vigtigste søjler i Panasonics virksomhedsfilosofi er virksomhedsansvar. Bæredygtighed og at leve op til et samfundsansvar og dermed biddrage til en bedre verden har siden virksomhedens grundlæggelse været en konstant målsætning. Disse store mål bliver forsøgt opnået gennem konstant udvikling af banebrydende teknologi og højeste produktkvalitet.
Panasonics indsats for Jordens miljø afspejler sig blandt andet i en genbrugsorienteret produktion, begrænset vandforbrug og bevarelse af biodiversiteten. For at sætte handling bag tanke har Panasonic overladt det til Verdensnaturfonden at udføre Panasonic retningslinjer inden for materialeindkøb for at sikre, at hvert skridt i produktionen, har miljøet for øje.

Bæredygtighed og samfundsansvar afspejler sig også i Pansonics varmeanlæg, hvorfor alle Panasonic klimaanlæg overholder alle markedets strengeste miljøkrav.

Panasonic Klimaanlæg

Skal du have et nyt klimaanlæg i dit hjem og har du høje krav til produktets miljøvenlighed og kvalitet, så er Panasonic det rigtige valg. Alle Panasonics klimaanlæg skal bestå markedets hårdeste kvalitets- og komforttest for at sikre den højeste kvalitet og brugervenlighed. Det betyder blandt andet at du er garanteret et produkt der vil fungere i ekstreme temperaturforskelle er vandafvisende og er modstandsdygtig over for stød. Panasonics klimaanlæg og varmepumper er udviklet til diskret at arbejde uden at du bemærker dem, præcis som et klimaanlæg burde. Takket være gennemgående tests er du sikker på at et Panasonic produkt er så stille at det for eksempel ikke ville være forstyrrende under samtaler eller søvn.   

Panasonic hos VVS Mester

Du finder et udvalg af Panasonics varmepumper på vvsmester.dk. Har du brug for hjælp til at installere varmepumpen, så står din lokale VVS Mester altid klar til at hjælpe. Tilføj blot mesteren til din indkøbskurv og du vil blive kontaktet.