icon

Fri fragt over 299,-

Ifö

Ifö Sanitär er en af de største producenter inden for VVS-produkter til badeværelset og køkkenet. Uanset om du søger et nyt toilet, en håndvask, et badekar, en bruseafskærmning eller tilbehør til køkkenet i form af stålborde eller køkkenvaske, så har Ifö et stort udvalg. Husk at din lokale VVS Mester gerne hjælper med at installere dit nye produkt fra Ifö – bare tag ham med i indkøbskurven.

Ifö Rimfree

Med fokus på hygiejne og nem rengøring har Ifö skabt Ifö Rimfree, der er en ny og smart teknologi inden for toiletter. Ifö Rimfree er toiletter lavet uden skyllekant, hvilket netop gør dem meget nemmere at rengøre og holde pæne, da bakterier, snavs og kalk ikke kan samle sig i kanterne. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med skyllets kvalitet. Toiletterne er desuden lavet med Ifö’s kendte Ifö Clean glasur, der også gør toilettet nemt at vedligeholde og rengøre udenpå.

Ifö Spira er blandt de toiletter, der som standard er lavet som ’Rimfree’ – altså helt uden skyllekant. 

Find dem her

ifø badeværelse

Ifö Spira

Serien Ifö Spira er inspireret af Skandinaviens mange kontraster – blandt andet kontrasten mellem det bløde og hårde. Det betyder bl.a., at alle produkter fra Spira serien er lavet med glatte overflader, som gør dem nemme at holde rene. Som med alle Ifö’s serier får du produkter med stor fokus på kvaliteten uanset om du vælger toiletter, badeværelsesmøbler eller noget tredje.

Vælger du et toilet fra Ifö Spira, får du et klassisk toilet med bløde kurver og vandbesparende funktion, hvilket betyder, at de er forudindstillet til at skylle med hhv. 2 og 4 liter. Håndvaskene fra Ifö Spira er lavet, så du altid kan finde én, der passer til dit badeværelse. De fås i 11 forskellige størrelser og udformninger, selvfølgelig i den bedste kvalitet. Derudover er de lavet, så du undgår, at vandet sprøjter ud over kanten. 

Find Ifö Spira her
Få inspiration til badeværelset
Se her

Om Ifö

Ifö

Ifö blev grundlagt i 1887 af den danske dyrlæge William Abelgaard Nielsen efter, at han ved Ivö søen i Skåne i Sverige havde opdaget kalk og kaolin, to vigtige ingredienser i porcelænsfremstillingen. Virksomheden blev navngivet Ivö-verkert efter Ivö-søen men ændrede hurtigt navn til Ifö i stedet for Ivö, da de mange tyske ansatte ikke kunne udtale V’et, og det navn har holdt ved til den dag i dag.  Virksomheden startede med at producere mursten men gik i 1936 over til den succesfulde produktion af hygiejnisk porcelæn, som virksomheden er verdenskendt for i dag. I dag er Ifö Nordens ledende producent af VVS-produkter til badeværelser og køkkener, og vi har således også Ifø Danmark. Ifö operer i dag i over 50 lande og har en medarbejderstab på omkring 12.000 mennesker. Hovedsædet for Ifö ligger dog den dag i dag stadig et stenkast fra den smukke ivö-sø i Skåne.   

Ifö’s Design 

Design og funktion er ved Ifö to uadskillelige størrelser. Ved Ifö er filosofien, at design ikke betyder meget hvis ikke produktet er funktionelt. Den største inspiration for Ifö er det skandinaviske design der har været årsagen til de flotte produkter der fokuserer på enkeltheden, de mange funktioner og det rene tidsløse design. Chefdesigneren for Ifö er den danske Knud Holscher der er lidt af en rockstjerne inden for dansk design. Han har været en af de mest indflydelsesrige designere inden for skandinavisk design og har afspejlet dette i Ifö’s produkter igennem 30 år. Ifö har for sine to serier Ifö Ceranova og Ifö Sign Art serie, begge skabt af Knud Holscher, modtaget den anerkendte og eftertragtede internationale Red Dot Design Award for sit typiske skandinaviske design med rene linje og enkle former. 

Ifö’s kvalitet 

Ifö har over 80 års erfaring i at arbejde med badeværelsesporcelæn. For Ifö er kvalitet ekstremt vigtigt, samtidig tester Ifö konstant nye materialer og innovative løsninger. Ifös produkter har ’Nordisk Kvalitet’-kvalitetsmærket, der er garant for et miljøvenligt, energibesparende og pålideligt produkt. Produkter med ’Nordisk Kvalitet’-mærket er desuden vurderet til at være en god økonomisk investering. Ifös produkter er alle CE-mærkede hvilket er et vidnesbyrd om at Ifö producerer produkter i absolut højeste kvalitet, hvorfor de også alle bliver kontrolleret enkeltvis i hånden af fagfolk for at sikre dig den bedste kvalitet til badeværelset. Produkterne fra Ifö er bygget til at blive brugt, det er det der ligger i den filosofi i Ifö om at design og funktion skal hænge sammen. Badeværelsesprodukterne holder deres kvalitet i mange år på trods af både tid og brug, det er Ifö’s mål. 

Ifö’s innovation 

Ifö’s innovation betyder ikke at du nødvendigvis bemærker forskellen første eller anden gang du bruger et produkt, men når du har haft dit produkt i noget tid, vil det begynde at gå op for dig hvad Ifö mener med innovation. Det er eksempelvis et vandbesparende toilet med glatte sider, som er nemme at rengøre, selv efter mange års brug eller en vask med skinnende glasur flere år efter du købte det. Innovation for Ifö betyder at opfinde og gennemtænke løsninger der sikrer at de produkter der bliver udviklet er tidsløse i design så vel som i teknologi. Badeværelset er et af de steder i huset hvor hygiejne er vigtigst, derfor er det med det for øje, at Ifö udvikler meget af dets nye teknologi. Et eksempel på dette er Ifö Rimfree® der er toiletter uden den normale skyllerand, hvor der er størst risiko for samling af snavs og bakterier, derfor er den nemmere at rengøre. Yderligere har Ifö udviklet Ifö Clean der er en helt speciel porcelænsbelægning der reducerer ophopningen af snavs på toiletter og drøn, endvidere sikrer glasuren, at produkterne er meget lettere at rengøre. 

Ifö’s Miljø 

Ifö er udsprunget af naturen og har altid ladet sig inspirere af naturen omkring sig, derfor er det også logisk for virksomheden at være bevidst om dets aftryk på miljøet. Alle Ifö’s produkter er udviklet med tanke på dets indflydelse på miljøet. Det betyder at Ifö benytter sig af genanvendelig materialer i produktionen og kvaliteten af produkterne er så høj at du vil have dit Ifö produkt i mange år hvilket har mindre indvirkning på miljøet sammenlignet med produkter der ikke holder lige så længe. Endvidere er Ifö’s produkter let genanvendelige. Ifö har været med til at udvikle nogle af de mest energibesparende produkter på markedet. Ifö udviklede eksempelvis, som de første på markedet, toiletterne med mulighed for lille-skyl. Dette giver en væsentlig besparelse i forhold til at bruge et 6 eller 9 liters skyl hver gang, som tidligere var standard. Siden da, er toiletter med mulighed for lille-skyl blevet standard verden over, og har vist hvordan Ifö udvikler innovative produkter med en grøn tilgang.

Ifö hos vvsmester.dk

Hos VVS Mester har vi et udvalg af Ifö, uanset om du søger Ifö toiletter, Ifø håndvaske, Ifö bruseafskærmning eller noget helt andet. Og din lokale VVS installatør står altid klar til at hjælpe, så du kan slippe for bøvlet med installation og montering.