icon

Fri fragt

BWT

Her finder du blødgøringsanlæggende fra BWT (Best Water Technology) - med disse anlæg kan du fjerne kalk og få blødt og desinficeret vand. Har du brug for hjælp til installationen, så tag din lokale VVS Mester med i kurven.


Filtrér produkter

Vælg pris

kr
   

{{ selectionFilter.SearchKey === "materialbrandname_s" ? "Vælg producent" : selectionFilter.SearchKey }}

{{ product.ProductFullTitle }}

{{ product.UnitPrice | danishCurrency }}

Producentens Vejl. pris {{ product.ListPrice | danishCurrency }} - Savings price label {{ product.Savings | danishCurrency }}

{{ product.StockItem ? "Lagervare: Levering på 1-3 hverdage" : "Bestillingsvare: Levering på 5-15 hverdage" }}

Spar {{ product.SavingsPercentageString }}

Fordele ved BWT


 • Kalken minimeres - du sparer dermed på rengøringen.

 • Blødere vand – du får dermed energibesparelser på vaskemaskine, vandvarmer, osv.

 • Tøj, håndklæder og sengetøj bliver blødere - helt uden skyllemiddel.

 • Anlægget passer sig selv - der skal blot påfyldes salt.
 • BWT

  Nem rengøring og besparelser med BWT

  Med et blødgøringsanlæg fra BWT slipper du for store mængder kalk i vandet. Det betyder, at rengøringen lettes markant, da kalkrester og –pletter ikke sætter sig i hjørner og kroge. Derudover vil det kalkfri vand også betyde, at du får store energibesparelser. Det får du, fordi du undgår kalkbelægninger, der øger energiforbruget på vaskemaskinen, elkedlen og lignende. Tingene vil også få en længere levetid samtidig med, at du undgår dyre reparationer, fordi tingene ikke kalkes til. Som bonus kan du også halvere dit forbrug af sæbe og rengøringsmidler, fordi vaskeevnen forbedres, når kalken forsvinder. 

  Om BWT

  BWT - Best Water Technology

  BWT, Best Water Technology, er et østrigsk firma der specialiserer sig i vandbehandlingssystemer og vandteknologi.

  BWT blev grundlagt i 1823 og med snart 200 års erfaring er firmaet Europas klart førende inden for vandteknologi. Ud over blødgøringsanlæggene som er de mest populære til private kunder, arbejder virksomheden med UV-, ionbytnings-. og membranteknologi i et forsøg på at skaffe renere drikkevand verden over.

  Med salgs- og service-kontorer i hele Norden beskæftiger virksomheden i dag mere end 200 medarbejdere i Norden, og godt 3300 BWT ansatte verden over.

  I dag tilbyder BWT produkter og tjenester til alt fra fødevareindustrien, hospitaler og kraftværker til at tilbyde private løsninger til dit hjem. Med et BWT-produkt kan du være sikker på at det er den bedste kvalitet og den mest veludviklede teknologi på markedet. Virksomheden er i branchen blevet synonym med høj kvalitet, fremtidssikrede, unikke og kreative løsninger.

  Innovationer og design

  For at være Europas førende inden for vandteknologi kræves det at der er fokus på konstant udvikling og innovation. BWT har stået bag flere revolutionerende opfindelser på markedet der har været med til at sætte standarden på markedet og har gjort meget for hvordan vi i dag tænker effektivitet og miljøvenlighed ind i vandteknologi. Målet for BWT er at kunne levere rent drikkevand til hele klodens befolkning. Den eneste måde at opnå dette mål på, er ved konstant at forbedre og effektivisere sine metoder igennem forskning og udvikling. BWT modtog i 2011 Østrigs Nationale Innovationspris for deres filterteknologi der berigede drikkevand med magnesium og fjernede tungmetaller, kalk og klor i en og samme filtreringsproces. Dette er et eksempel på en opfindelse og teknologi udviklet af BWT der har sat sundhed og hygiejne i højsædet, og været med til at forbedre drikkevandet for mange mennesker. BWT har tidligere modtaget flere designpriser blandt andet den meget anerkendte ’Red Dot Design Award’ og den Østrigske nationale design pris. BWT er en virksomhed der formår at producere funktionelle produkter der kan forbedre vandkvaliteten for mange mennesker, uden at gå på kompromis med et smukt design. Det ses også i de produkter vi har her hos VVS Mester.

  Vand – En dyrbare ressource

  Jorden er gået ind i en tid med forværret vandmangel og adgang til rent vand er flere steder i verden ikke en realitet. På verdensplan er 1 milliard mennesker i dag uden adgang til rent vand og det tal er stigende. Vand er den mest dyrbare ressourcer på jorden og alt liv er afhængigt af det, derfor er det også et stort problem at vand i stigende grad bliver forurenet og utilgængeligt, det er anslået at der om 25 år vil være op mod 6 milliarder mennesker der har begrænset adgang til rent drikkevand, det er en udvikling der skal forsøges stoppet.

  BWT er meget bevidste om firmaets rolle i en verden hvor vand i stigende grad bliver en mangelvare og vor vand er en ressource vi har et fælles ansvar for at bevare. BWT har påtaget sig en miljømæssig-, økonomisk og social rolle i at forbedre verden for de kommende generationer. Det betyder også at firmaet forsøger at begrænser sin mængde af udledt CO2. Eksempelvis har firmaets største fabrik i Østrigske Mondsee været opvarmet af 100% biomasse, og firmaet har derfor begrænset sin CO2 udledning med 500 tons i forhold til udledningen ved fossile brændstoffer. Kun 0,8% af jordens vand er naturligt brugbart som drikkevand. BWT’s mål er at sikre rent vand til hele jordens befolkning, det kan virke urealistisk, men allerede i dag kan BWT gennem sin højteknologisk vandbehandling behandle 98,5% af de udrikkelige vandreserver for at gøre det muligt at omdanne det til drikkevand.

  BWT blødgøringsanlæg skal monteres af en autoriseret VVS-installatør. For korrekt montering, husk at tage din VVS-Mester med i kurven.