icon

Fri fragt over 299,-

Steen Mastrup logo

Aut. VVS installatør Steen Mastrup ApS - VVS Næstved

Autoriseret VVS-arbejde i Næstved

I Holmegaard ved Næstved finder du Steen Mastrup ApS. Her bliver dine VVS-opgaver altid løst med høj kvalitet, så du er en tilfreds kunde. Vi går aldrig på kompromis med vores gode service og faglighed, og her får du altid den rådgivning og information, du har brug for af vores dygtige og veluddannede medarbejdere. Vi har desuden et rigtig godt samarbejde med Topdanmark og Danske Forsikring, som takserer og udfører forsikringsskader for. Så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Optimering af din varmeløsning

Når det kommer til vand og varme, så er der rigtig mange penge at spare ved at vælge den helt rette løsning for dig. Vi kan hjælpe dig med at udskifte din gamle varmeinstallation og erstatte den med en gaskedel, fjernvarme, varmepumpe eller en anden energirigtig varmeforsyning. Der kommer mere og mere fokus på energioptimering i de danske hjem, og pengene er altså hurtigt tjent hjem, hvis du vælger en mere moderne og besparende løsning. Vi kender til lokalområdet omkring Holmegaard og har i mange år klaret både små og store opgaver, både for private og virksomheder. Du kan derfor trygt overlade dine VVS-opgaver til os velvidende, at de bliver udført kompetent og professionelt.

Renovering af badeværelse

Når du skal renovere dit badeværelse, er det altid en god ide at tage fagfolk med på råd fra starten. Vi kan stå for hele projektet, og således bliver processen utrolig nem og overskuelig for dig som kunde. Vores gode samarbejde med andre håndværksmestre kommer dig til gode, og fordelen for dig er, at du kun behøver at kommunikere med os – så sørger vi for resten. Når det gælder sanitære løsninger og installationer på badeværelset, er det altid bedst at få uddannede VVS-mestre til at stå for de forskellige installationer. Således sikrer du, at alting er installereret korrekt, og at der ikke opstår problemer senere hen. Giv os et kald allerede i dag og hør mere. 

Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Steen Mastrup ApS

Glasmagervej 20 A

4684 Holmegaard

Tlf.:

Akut tlf.:

CVR:

55547114 55544714

34602875

Medarbejdere

Steen Mastrup

Direktør/VVS Mester
Tlf.: 20 45 71 14
E-mail:Steen@mastrupvvs.dk

Anita Bach Mastrup

Kontorassistent
Tlf.: 21 66 33 14
E-mail:Anita@mastrupvvs.dk