Steen Mastrup logo

Aut. VVS installatør Steen Mastrup ApS

VVS Mester i Holmegaard ved Næstved

God service og høj kvalitet i VVS-arbejdet

Hos Steen Mastrup VVS bliver dine VVS-opgaver løst med høj kvalitet, så du er tilfreds. Du får et godt tilbud og al den rådgivning og information, du har brug for af vores dygtige og veluddannede medarbejdere. Vi går aldrig på kompromis med vores gode service eller vores faglighed.

Forbindelserne til lokalområdet er nære

Vi kender vores lokalområde godt og har i mange år klaret små og store VVS-opgaver for mange forskellige – både private og virksomheder i og omkring Holmegaard. Så du kan trygt overlade dine VVS-opgaver til os.

Optimering af din varmeløsning

Vi kan hjælpe dig med at udskifte din gamle varmeinstallation og i stedet installere gaskedel, fjernvarme, varmepumpe eller en anden energirigtig varmeforsyning hos dig. Der er ofte mange penge at spare på energioptimering, så træk gerne på vores erfaringer.

Gode råd til renovering af dit badeværelse

Når du vil renovere dit badeværelse, er det en god idé at tage os med på råd fra starten. Vi kan gøre det nemt og overskueligt for dig, fordi vi kan stå for hele projektet. Vores gode samarbejde med andre håndværksmestre kommer dig til gode. Fordelen for dig er, at du kun skal tale med os, så sørger vi for resten.

Vi står også for VVS-installationer i større byggeprojekter

Ved større byggeprojekter indgår vi gerne som underleverandør, hvad enten det handler nybyggeri, tilbygninger eller en omfattende renovering.

Vi hjælper gerne med at udbedre forsikringsskader

Vi har et rigtig godt samarbejde med Topdanmark og Danske Forsikring, som vi takserer og udfører forsikringsskader for. Så tøv ikke med at kontakte os.Din garanti for godt kvalitetshåndværk er vores medlemskab af TEKNIQ.

Bosch Climate Partner logo

Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Steen Mastrup ApS

Stenskovvej 54

4684 Holmegaard

Tlf.:

CVR:

55547114

34602875

Medarbejdere

Steen Mastrup

Direktør/VVS Mester
Tlf.: 20 45 71 14
E-mail: Steen@mastrupvvs.dk

Lars Jul Pedersen

VVS Montør
Tlf.: 21 27 71 14
E-mail: Lars@mastrupvvs.dk

Mikkel Johansen

VVS Montør
Tlf.: 61 63 79 99
E-mail: mikkel@mastrupvvs.dk

Troels Hansen

VVS Montør
Tlf.: 21 25 71 14
E-mail: Troels@mastrupvvs.dk

Anita Bach Mastrup

Kontorassistent
Tlf.: 21 66 33 14
E-mail: Anita@mastrupvvs.dk