icon

Fri fragt

Mainz VVS

VVS Mester i Tune nær Roskilde

Mange års erfaring inden for VVS-arbejde

Mainz VVS blev etableret af Fleming Mainz i Tune nær Roskilde tilbage i 1971. I 1984 blev Arne Sørensen ansat som svend i firmaet, og da Fleming Mainz i 1999 valgte at gå på pension, overtog Arne firmaet, som han har drevet lige siden. Arnes ældste søn Christian, der også er udlært blikkenslager, har været ansat 6 år som svend, og der er lagt op til, at han overtager firmaet om ca. 10 år. Indtil da er det i dag Arne selv - og nu også sønnen Christian, man møder, når der skal udføres en reparation, eller hvis badeværelset skal udskiftes.

De lokale forbindelser vægtes højt

Med 34 års erfaring som lokal VVS-installatør i Tune har Arne lavet VVS- og blikkenslagerarbejde for rigtig mange mennesker i hele byen. De nære bånd til lokalområdet betyder meget, og kundernes tilfredshed gør, at mange kommer igen og igen, når der skal laves en VVS-installation.

Kvaliteten er i højsædet ved både små og store VVS-installationer

Hos Mainz VVS sætter far og søn en ære i at arbejdet altid leveres til rette tid, til den aftalte pris og med kvaliteten i top. De udfører alle opgaver inden for VVS- og blikkenslagerarbejde: Både de små reparationer med udskiftning af pakninger, vandhaner, toiletter mm., men også de helt store entrepriser som et nyt badeværelse eller udskiftning af oliefyret til gasfyr eller vedvarende energi.

Serviceaftaler på fyr, varmepumper og ventilationsanlæg

Endvidere kan Mainz VVS tilbyde service på olie og gasfyr samt service på varmepumper og ventilationsanlæg via den faste samarbejdspartner Lygas. Her er Mainz VVS en del af ejerkredsen.

Service på varmepumpe

kampagne Lygas

Service på varmeanlæg

Service på ventilation


Din garanti for kompetent rådgivning og godt håndværk


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Mainz VVS

Industrihegnet 8B

4030 Tune

Tlf.:

CVR:

46138301

26079322

Medarbejdere

Arne Sørensen

Installatør og Indehaver
E-mail: arne@vvsmainz.dk

Christian Sørensen

VVS Montør og Indehaver
E-mail: vvsmainz.cs@gmail.com