icon

Fri fragt over 299,-

Mainz VVS - VVS Roskilde

VVS-installatør i Tune nær Roskilde

Mainz VVS er din VVS Mester i Tune nær Roskilde. Vi besidder mange års erfaring inden for VVS-arbejde. Virksomheden blev etableret tilbage i 1971 af Fleming Mainz. Med mange års erfaring som lokal VVS-installatør har dygtige fagfolk lavet både VVS- og blikkenslagerarbejde for mange beboere i hele byen og omegn. De nære bånd til lokalområdet vægtes højt, og kundernes tilfredshed gør, at mange kommer igen og igen, når der opstår en ny opgave.

Kvaliteten i højsædet

Hos Mainz VVS sætter vi en ære i at arbejdet altid leveres til rette tid, aftalte pris og med kvaliteten i top. Vi udfører alle former for VVS-arbejde; både de store og små reparationer med udskiftning af pakninger, vandhaner, toiletter og meget mere, men også de helt store entrepriser som et nyt badeværelse eller udskiftning af oliefyr til gasfyr eller vedvarende energi. Endvidere tilbyder vi service på olie- og gasfyr samt service på varmepumper og ventilationsanlæg via vores faste samarbejdspartner Lygas. Her er Mainz VVS nemlig en del af ejerkredsen.
Hvad end du skal have skiftet en dryppende vandhane eller have totalrenoveret badeværelset, så garanterer vi dig et veludført stykke arbejde uanset størrelsen eller omfanget af opgaven, og med os på råd kan du få masser af inspiration og vejledning til, hvordan dit projekt bliver udført bedst muligt.

Vælg professionelle fagfolk

Når du har en VVS- eller blikkenslageropgave, der skal løses, er det altid en god ide at have uddannede fagfolk på opgaven. Så kan du nemlig være sikker på, at installationerne er lavet korrekt og med godkendte produkter. Går du på kompromis med kvaliteten her, så risikerer du, at der opstår problemer efterfølgende, og det kan komme til at koste dig dyrt. Her kan du læse om mesters gode råd til energi, indeklima, vand og varme.


Din garanti for kompetent rådgivning og godt håndværk


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Mainz VVS

Industrihegnet 8B

4030 Tune

Tlf.:

CVR:

46138301

26079322

Medarbejdere

Arne Sørensen

Installatør og Indehaver
E-mail:arne@vvsmainz.dk

Christian Sørensen

VVS Montør og Indehaver
E-mail:vvsmainz.cs@gmail.com