icon

Fri fragt over 299,-

CASE: Fremtidens Energivenlige Drømmehuse

I uge 28 i 2017 blev projekt ”Fremtidens Energivenlige Drømmehuse” påbegyndt. Det er et projekt, der skal skabe 43 klimavenlige boliger ved Solrød Strand. Deraf hhv. 12 étplanshuse og 31 toplanshuse. Bygherren bag er Klimahuse, der har slået sig sammen med Mainz VVS.

Mainz klimahuse

Mainz VVS står dermed for montering og installation af ventilationsanlæggende, hvor de bruger Nilan varmepumper. Derudover står de for solpanelerne, brugsvandsinstallationerne samt vand- og sanitet i de 43 nye boliger. Mainz VVS har således været med til at sørge for, at man i husene kan have et varmeforbrug på ned til kun 6 kw. Husene er dermed meget energivenlige. 

Det er Christian og Tobias fra Mainz VVS, der har stået for de VVS tekniske installationer. De erkender da også, at ventilation og klima med tiden er blevet en større og større del af firmaets opgaver blandt andet på grund af priserne på husene og energieffektiviteten af de nye klimavenlige anlæg.

Mainz VVS har tidligere hjulpet Klimabolig med VVS installationer i et klimavenligt projekt. Dette projekt stod på i 2013-2016 og resulterede i 58 boliger. 

Byggeriet af Fremtidens Energivenlige Drømmehuse forventes at være færdige om cirka 2 år. 

Mainz klimahuse
Mainz klimahuse