Mainz VVS

Mainz VVS blev etableret af Fleming Mainz i Tune helt tilbage i 1971. I 1984 blev Arne Sørensen ansat som svend i firmaet, og da Fleming Mainz i 1999 valgte at gå på pension, lå det i kortene, at Arne skulle overtage firmaet, som han har drevet lige siden. Arnes ældste søn Christian, der også er udlært blikkenslager, har været ansat 6 år som svend, og der er lagt op til et generationsskifte med en tidshorisont på 10 år.

Så med 32 år på bagen som lokal VVS mand i Tune, har Arne lavet rigtig meget vvs- og blikkenslagerarbejde for rigtig mange mennesker i hele byen. Også i dag er det Mester selv - og nu også sønnen Christian, man møder, når der skal udføres en reparation, eller hvis badeværelset skal udskiftes.

Hos Mainz VVS sætter far og søn en ære i at arbejdet altid leveres til rette tid, til den aftalte pris og med kvaliteten i top. Der udføres alle opgaver inden for vvs og blikkenslager arbejde. De små reparationer med udskiftning af pakninger, blandingsbatterier, toiletter m.m, samt de store entrepriser som helt nyt badeværelse eller udskiftning af oliefyret til gasfyr og vedvarende energi. Endvidere kan de tilbyde service på olie og gasfyr samt service på varmepumper og ventilationsanlæg, via deres faste samarebejdspartner Lygas, hvor Mainz VVS er den del af ejerkredsen.


Service på varmepumpe


kampagne Lygas


Service på varmeanlægService på ventilation

 


           

Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Mainz VVS

Industrihegnet 8B

4030 Tune

Tlf.:

CVR:

46138301

26079322