Walraven

The value of smart

Walraven

Walraven Group er en stor spiller på det globale installations marked. Virksomheden, med hovedkontor i Mijdrecht, Holland, har egne produktionsfaciliteter og salgskontorer over hele verden, og har stået for høj kvalitet i mere end 80 år. Husk, din VVS Mester står altid klar med et godt og uforpligtende tilbud og klarer selvfølgelig installationen for dig.

Befæstelse

Hos Walraven tænker vi ud over de enkelte produkter. Vores produkter er designet som produktsystemer, der kan kombineres med hinanden og fungerer stærkt sammen. Fra det første anker til den sidste rørbøjle, med introduktionen af vores Heavy Duty Anchors, kan du nu regne med et komplet system fra Walraven. Sortimentet er 100% kompatibelt med de andre produkter, vi tilbyder. Og det betyder, at du kan være sikker på, at alle dele af din installation er stærk og pålidelig – fra start til slut.

Vores omfattende sortiment af ETA-godkendte mekaniske og kemiske ankre suppleres af vores dedikerede ankerberegningssoftware. Derudover tilbyder vi teknisk rådgivning og support fra designfasen til installation på stedet.

Brandsikring

Vi har udviklet og produceret passive brandsikringsprodukter i over 20 år. Udvælgelsen og korrekt installation af brandsikring kan i sidste ende redde folks liv. Alle bygninger er forskellige, og det er vigtigt at overveje, ikke kun det produkt, du har brug for, men også miljøet og den situation, hvor den bliver installeret. Vores produkter er udviklet, testet og certificeret for at yde det højeste beskyttelsesniveau. Udover vores produkter tilbyder vi en teknisk service for at besvare alle dine spørgsmål, og yde rådgivning til entreprenører, når de vælger den rigtige brandsikring til deres behov.

Vibration og Akustik isolation

Walraven VibraTek®-produktsortimentet består af anti-vibrations og akustiske isolatorer til maskiner og HVAC-udstyr. Driften af mekanisk og elektrisk (M&E) udstyr genererer varierende grader af støj og vibrationer, som, hvis de ikke afhjælpes, har potentiale til at forårsage skade på selve udstyret, såvel som at forstyrre beboerne i en bygning. Få mere at vide om håndtering af vibrationer eller gennemse vores produktsortiment nedenfor

Taginstallationer

I dag skal et tag kunne bære et stigende antal aggregater, og det er derfor vigtigt at tagsupport holder i lang tid og holder tagmembranen intakt. Den øgede kompleksitet fører til vanskelige udfordringer, der ikke kan løses uden professionel hjælp. Walravens taginstallation tilbyder tid- og omkostningsbesparelser og er alsidige, holdbare og ikke-penetrerende.

Vi har erfaring med at designe og leverere et stort antal løsninger til taginstallationer, der har gjort det muligt for os at udvikle viden og praktisk forståelse for teknikken, sikkerheden og økonomien bag. Vi tilbyder teknisk rådgivning og support fra starten af designfasen til installationen er på plads og sikkert monteret

Om Walraven

Walraven - Pålidelige og tidssparende ophængssystemer til installatører over hele verden

Walraven Group er en familieejet virksomhed som blev grundlagt i 1942 af Jan van Walraven, tiptipoldefar til den nuværende CEO. Pelle van Walraven, blev tvunget til at skabe sine egne byggematerialer under Anden Verdenskrig for at kunne fortsætte sit arbejde som installatør.
I årene efter krigen, voksede Walraven fra en lille familievirksomhed til en international virksomhed med produktion og salgsfaciliteter i hele verden. Med mere end 1.000 medarbejdere, arbejder Walraven på konstant at udvikle produkter og service, for at lette arbejdet for installatører.

Walraven har produceret og leveret et bredt sortiment af tidssparende ophængssystemer i høj kvalitet, til installatører over hele verden. Walravens produkter bruges af titusinder af installatører i Europa, Nordamerika, Latin Amerika, Afrika, Mellemøsten, Asien og Australien. Hvert enkelt produkt er en del af et samlet ophængssystem. De bruges i utallige hjem og til projektbyggeri, samt til offshore, skibsbyggeri, industri og infrastrukturelle byggeprojekter.

Vores produkter er innovative, tilpasset kundens behov og leverer den højst mulige ydeevne. Produkterne har alle nødvendige godkendelser og vores organisation er bl.a. ISO 9001-certificeret. Med vores brede produktsortiment og ekspertise, kan vi tilbyde en løsning til alle aspekter af ethvert byggeprojekt, uanset hvor stor eller kompleks det er.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.