Smatrix Pulse fra Uponor er fremtidens intelligente gulvvarmestyring

For dig betyder det høj brugerkomfort, et minimalt energiforbrug og muligheden for fuld integration med din boligs andre smart home systemer.

Uponor Smatrix Pulse sætter helt nye standarder på markedet for gulvvarmestyring med mulighed for fuld integration til fremtidens Smart Home systemer. Ikke mindst med de digitale assistenter, der adlyder ved hjælp af stemmestyring, som f.eks. Google Home og Amazon Alexa.

Et system, der er udviklet til brug i både gulvvarme- og køleanlæg - og indeholder såvel dynamisk og automatisk regulering af varmemængden, som er kendte og afholdte funktioner fra tidligere varianter af Smatrix

Med Smatrix Pulse kan indeklimaet via et nyudviklet kommunikationsmodul styres fra en smartphone, uanset hvor du befinder dig. Anlægget kan også stemmestyres – og bruge IFTTT til at integrere med andre Smart Home enheder, som allerede findes i din bolig.

Resultatet er en hidtil uset brugeroplevelse og komfortforøgelse med et absolut minimalt energiforbrug.

uponor smatrix

Store brugerfordele

Uponor Smatrix Pulse giver fuld kontrol fra hvor som helst – så man f.eks. er sikker på at komme hjem til en bolig med behagelige temperaturer. For med App’en er det let at indstille og styre temperaturen i alle rum. Der kan oprettes komfortzoner med bestemte indstillinger – og er man ikke hjemme, spares der energi og penge ved at sætte varmen på "Fravær" eller "Eco".

Systemet opdateres automatisk via Uponor Cloud, så man altid har den nyeste version. Derudover indeholder Smatrix Pulse App flere smarte og intelligente funktioner, som bl.a.:

Effektanalyse med kontrol af pumpeydelse og fremløbstemperatur for en mere enkel optimering af systemet. Kølefunktion med mindre risiko for kondens. By-pass-funktion, der sikrer det nødvendige vandflow til varmepumpen m.v.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.