Uponor

Uponor

Løsninger inden for indeklima og VVS

Uponor

Uponor er en international førende leverandør indenfor bl.a. infrastruktur og gulvvarme. Med Uponors over 60 års erfaring og store viden er du altid sikret holdbare løsninger.

Her hos VVS Mester finder du gulvvarmesystemer og gulvvarmestyring, som er nogle af Uponors største løsninger.

uponor minitec
uponor smatrix

Disse produkter skal installeres af en autoriseret VVS Mester

Skal du installere gulvvarme i hjemmet, eller opdatere dit nuværende gulvvarme-system, er det vigtigt at du tager din lokale VVS Mester med på råd. På den måde sikrer du, at systemet installeres korrekt og med garanti.

Er du blot interesseret i at vide om din nuværende varmeinstallation trænger til en udskiftning eller opdatering, kan du booke din lokale VVS Mester. Du kan få hjælp til at vurdere dine nuværende varmeinstallationer og få forslag til, hvordan du kan opdatere dine installationer og dermed spare på varmeregningen.

Book din VVS Mester
MesterTjek

Om Uponor

Finsk kvalitet og kreativitet

Uponor har siden virksomheden for 100 år siden blev grundlagt i Finland, søgt smarte, innovative og kreative løsninger til hjemmet. Virksomheden blev bade dengang og i dag drevet fremad af investering i forskning og udvikling for at sikre et produkt, der altid lever op til dine forventninger og en bæredygtig fremtid. Dette har også betydet, at Uponor er blevet en virksomhed, der figurerer på det internationale marked – de er faktisk globale leverandører af løsninger inden for indeklima, energieffektive systemer og lignende.

I dag kendes Uponor på det private marked primært for sine indeklimasystemer i højeste kvalitet med fokus på bæredygtighed og energieffektivitet.

Derudover sørger Uponor for at skabe tillid til sine partnere – både kunder, potentielle kunder og leverandører. Endnu et fokus der er skabt i forbindelse med deres forpligtelse til bæredygtige resultater.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.