Oras køkkenarmaturer

Giv dit køkken en makeover med et nyt og smart køkkenarmatur fra Oras. Oras tilbyder et bredt udvalg af køkkenarmaturer, så det er let at finde lige præcis det armatur, som passer ind i dit køkken. Husk, at din lokale VVS Mester altid er med i kurven.

Oras køkkenarmatur

Er dit armatur blevet gammelt og slidt? Eller måske har du et køkkenarmatur, der langt fra er vandbesparende og dermed øger vandregningen hver gang, du tænder den? Eller drømmer du bare om fornyelse i køkkenet. Hos VVS Mester finder du et udvalg af Oras køkkenarmaturer i mange forskellige varianter. Så uanset om du er til berøringsfri køkkenarmaturer, vandbesparende køkkenarmaturer eller køkkenarmaturer med et- eller to greb, så finder du det i VVS Mesters webshop. Oras’ køkkenarmaturer findes både i mat og blank krom, og uanset hvilket du vælger, er du sikker på at få et køkkenarmatur i rigtig god kvalitet og et lækkert design. Hos VVS mester finder du et udvalg af Oras køkkenarmaturer i flere forskellige prisklasser

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.