Oras håndvaskarmaturer

Oras håndvaskarmaturer er kendetegnet ved en god holdbarhed og driftsikkerhed. Uanset om du søger et 1-grebs håndvaskarmatur eller et elektronisk og berøringsfrit håndvaskarmatur, så finder du ved Oras et håndvaskarmatur, der passer ind på dit badeværelse. Din lokale VVS Mester hjælper med installationen.

håndvaskarmatur

Oras 1-grebs håndvaskarmaturer

Se mere
håndvaskarmatur

Oras elektroniske og berøringsfri håndvaskarmaturer

Se mere

Oras håndvaskarmaturer

Oras håndvaskarmaturer er ligesom alle andre af Oras produkter kendetegnet ved en rigtig god kvalitet og som følge en rigtig god holdbarhed. Den gode kvalitet på Oras vandhaner er selvfølgelig kombineret med godt design og moderne teknologier. Med et Oras håndvaskarmatur får du altså ikke bare et armatur, men en sikring på et rigtig godt produkt. For at give det bedste udvalg har du også mulighed for at vælge mellem både almindelige 1-grebs Oras håndvaskarmaturer og Oras berøringsfri armatur. Så er du på udkig efter fornyelse til badeværelset i form af et håndvaskarmatur, kan du med fordel udforske udvalget af Oras håndvaskarmaturer her på webshoppen, hvor der er alt fra klassiske håndvaskarmaturer til mere moderne armaturer med smarte funktioner.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.