Oras

håndvaskarmatur

Oras håndvaskarmaturer

Se mere
køkkenarmatur

Oras køkkenarmaturer

Se mere
termostatarmatur

Oras termostatarmaturer & brusearmaturer

Se mere
komplet brusesæt

Oras komplette brusesæt

Se mere
oras

Oras - noget for enhver smag

Med fokus på kvalitet og brugervenlighed har Oras skabt en lang række serier inden for armaturer til både køkkenet og badeværelset. Oras Electra er eksempelvis den mest anvendte inden for berøringsfri armaturer og har fokus på brugervenlighed og hygiejne. Optima er Oras’ bredeste serie i et minimalistisk design. Den tilbyder armaturer til både køkken og badeværelset og både med og uden den berøringsfri funktion. Oras Cubista er skabt med fokus på funktionalitet og design og er lavet i geometriske former, der skaber et kunstnerisk udtryk på badeværelset eller i køkkenet. Til sidst er der Oras Saga, der er holdbar og alsidig. Serien er lavet i et moderne design til en konkurrencedygtig pris.

Om Oras

Oras som virksomhed

Oras blev grundlagt i 1945 i Finland og er den dag i dag stadig en familieejet virksomhed med hovedsæde i Finland. Virksomheden har, siden den startede, fokuseret på at producere moderne, brugervenlige og tidsløse sanitetsartikler. Oras har flere gange i virksomhedens historie sat standarden for branchens udvikling, eksempelvis var Oras de første til at introducere berøringsfrie elektroniske armaturer, som siden da har været fast inventar på eksempelvis hospitaler og andre steder, hvor hygiejnekravene er i top. Så et Oras armatur er værd at gå efter. I dag har Oras 1400 ansatte fordelt i 20 lande og fortsætter med at være en innovativ ledestjerne i udviklingen af teknologiske og miljøvenlige løsninger til badeværelset.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.