Mere plads på storbybadeværelset

De nyeste håndvaske fra LAUFENs VAL-serie udnytter innovative former og brug af en helt unik teknologi til at skabe håndvaske, der giver mere plads på de mindre badeværelser. VAL-serien, der er lavet af et særligt stærkt og tyndt keramisk materiale kaldet ”SaphirKeramik” – et materiale, der skaber mere plads på de badeværelser, der ofte har mest brug for det.

Praktiske former 

Produkterne har et stærkt fokus på praktiske former samtidig med at udnytte SaphirKeramikkens egenskaber til at skabe en luftig og spændende æstetik. Designet søger særligt at løse de klassiske problemstillinger, som man ellers ofte oplever med små håndvaske: en meget lille volumen, hvilket ofte resulterer i vandsprøjt over kanten, samt de helt klassiske og mere lavpraktiske pladsproblemer på selve badeværelset. 

Teknologien bag 

Tilbage i 2013 lancerede LAUFEN en banebrydende innovation til et af verdens ældste materialer, nemlig keramik. Den består af en særligt robust og tynd keramik, som fik navnet ”SaphirKeramik”. Med sådan et robust materiale har LAUFENs dytige fagfolk formået at udvikle håndvaske med en kantradius på 1-2 mm mod de traditionelle 7-8 mm (se sammenligningen på billedet nederst til højre). 

Ud over SaphirKeramiks præcise og slanke designsprog, er der også funktionelle og miljømæssige fordele. SaphirKeramik er lige så hygiejnisk og sikkert med hensyn til drikkevand som traditionelt keramisk materiale, og er samtidig også 100 % genanvendeligt. Det minimale materialeforbrug er skabt takket være en forenklet keramisk struktur, og slår et slag for miljøbeskyttelse og bæredygtighed, da færre råmaterialer og mindre energi er nødvendige for produktion og transport af SaphirKeramik.

Kontakt din lokale VVS-installatør

Du kan få de lækre håndvaske fra LAUFEN installeret af en autoriseret VVS-installatør. Når du handler ved VVS Mester, får du altid dine produkter leveret og monteret hurtigt, sikkert og professionelt. Kontakt din lokale installatør i dag, og hør mere om de de forskellige muligheder med VAL-produkterne.

Kontakt din lokale installatør
MesterTjek
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.