Laufen

LAUFEN

Badeværelsessanitet siden 1892

LAUFEN

LAUFENS speciale har siden 1892 været fremstilling af sanitetsartikler, som alle er udviklet med fokus på kvalitet, design og funktionalitet. Gå på opdagelse i LAUFENS produkter her på siden, hvor du finder toiletter, badeværelsesmøbler og håndvaske. Husk, at du altid får hjælp til monteringen af LAUFENS produkter. Din lokale VVS Mester følger nemlig altid med, når du handler hos vvsmester.dk.

laufen badeværelsesmøbel

LAUFEN badeværelsesmøbler

Se mere
PRO HÆNGESKÅL RIMLESS MED CLEAN COAT

LAUFEN toiletter

Se mere
håndvask

LAUFEN håndvaske

Se mere
laufen pro
laufen clean coat

Om LAUFEN

LAUFEN blev grundlagt for mere end 120 år siden i den lille schweiziske by af samme navn. Siden den beskedne start har virksomheden udviklet sig til i dag at være blandt verdens førende fabrikanter af badeværelsesartikler i højeste kvalitet.

Virksomhedens hovedsæde og produktion er stadig placeret i den naturskønne schweiziske by. Med stærke forbindelser til naturen i både design og produktion er bæredygtighed og miljøvenlig produktion i hjertet af LAUFENs virksomhedsfilosofi. Det betyder, at uanset om du er interesseret i et LAUFEN toilet eller en LAUFEN håndvask, kan du være sikker på en minimal miljømæssig påvirkning.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.