Ifö toiletter med S-Lås

Her finder du gulvstående toiletter med S-lås fra Ifö. Et toilet med S-lås betyder, at toilettet skal installers i gulvet. Husk at din lokale VVS Mester altid hjælper med installationen.

Ifö toilet med S-lås

Er dit toilet gammel og slidt? Eller har du blot brug for forandring på badeværelset? Hos VVS Mester finder du et udvalg af Ifö toiletter med s-lås. Et toilet med s-lås skal bruges, når toilettets afløb går ned i gulvet. Så har du i forvejen et toilet med s-lås, som skal udskiftes, kan du med fordel kigge på et Ifö toilet med s-lås. Går dit afløb istedet ind i væggen bag toilettet, så skal du have fat i et toilet med p-lås.

Her på shoppen finder du et udvalg af udvalg af Ifö toiletter med s-lås fra flere forskellige af Ifös kendte serier. Du kan således købe et Ifö Spira toilet, Ifö Cera toilet, Ifö Spira Art toilet, Ifö Sign toilet og sågar et Ifö børnetoilet. Så uanset om du er på udkig efter et klassisk eller et mere moderne toilet, finder du hos VVS Mester et udvalg af Ifö toiletter med s-lås, der kan opfylde dit behov. Derudover kan du både købe Ifö toilleter med s-lås til skruemontering og til limning.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.