Ifö Toiletter med P-Lås

Her finder du gulvstående toiletter med P-lås fra Ifö. Et toilet med P-lås betyder, at toilettet skal installers i væggen. Din lokale VVS Mester er altid med i kurven og står klar til at installere.

SIGN TOILET TIL LIMNING M/UNIVERSALLÅS

IFÖ Sign toilet 6862 med P-lås og IFÖ Clean til limning

Hvidt IFÖ Sign 6862 toilet med P-lås til limning. Mulighed for at tilsætte Fresh WC sticks.

5.230,00 kr Inklusiv installation

Se produktet
SIGN TOILET KORT MODEL MED UNIVERSALLÅS

IFÖ Sign toilet 6832 kort model med P-lås til skruemontering

Hvidt Ifö Sign toilet med P-Lås til skruemontering. Toilettet er belagt med den særlige Ifö Clean glasur

5.751,00 kr Inklusiv installation

Se produktet

Ifö toilet med p-lås

Har du brug for et nyt toilet? Enten fordi dit gamle er slidt eller i stykker eller blot fordi du trænger til forandring. Hos VVS mester har vi et stort udvalg af toiletter. Således finder du eksempelvis Ifö toiletter med p-lås. Et toilet med p-lås bruges, når toilettet skal installeres i væggen. Har du i forvejen et toilet med p-lås, giver det således god mening igen at købe et toilet med p-lås, når du kigger på Ifös udvalg af toiletter. Går dit afløb ned i gulvet bør du erstatte dit gamle toilet, med et nyt med s-lås. Det kan være svært at finde rundt i, derfor har vi også lavet en guide til det rette toilet, så du får præcis det toilet du behøver. 

Hos VVS Mester finder du en af Ifös mest populære serier, når du kigger efter toiletter med p-lås. Således kan du finde et Ifö Sign toilet, som er et klassisk toilet. Når du køber toilettet skal du desuden tage stilling til, om du skal have et Ifö toilet til skruemontering eller et Ifö toilet til limning. Er du ekstra høj og har du brug for et mere specielt toilet, kan du også finde et Ifö Sign toilet med p-lås med ekstra højde.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.