Ifö Håndvaske

Med Ifö's over 100 års erfaring med porcelæn kan du roligt anskaffe dig en ny håndvask fra Ifö. Hos os finder du både håndvaske med afrundet kant og firkantede håndvaske fra Ifö. Husk at din lokale VVS Mester altid hjælper dig med at levere og installere din nye håndvask.

Ifö Cera håndvask 57x43,5 cm

Ifö Cera 2322 håndvask 57x44 cm. Let at rengøre på grund af den unikke Ifö Clean 2-lags glasur

2.366,25 kr. kr Inklusiv installation

Se produktet

Ifö Spira håndvask 57x43,5 cm

Ifö Spira håndvask med buet forkant, hanehul og overløb.

2.460,00 kr. kr Inklusiv installation

Se produktet

Ifö Spira håndvask 60x44,5 cm

Ifö Spira håndvask i hvid med lige forkant, hanehul og overløb.

2.678,75 kr. kr Inklusiv installation

Se produktet

Ifö Spira Art håndvask 60x49,5 cm

Ifö Spira Art håndvask i hvid med hanehul, overløb og Ifö Clean.

2.928,75 kr. kr Inklusiv installation

Se produktet

Ifö Spira håndvask 50x36 cm

Ifö Spira håndvask i hvid med buet forkant, hanehul og overløb.

2.585,00 kr. kr Inklusiv installation

Se produktet

Ifö – Nordisk kvalitet

Ifö har i over 100 år produceret porcelæn i højeste kvalitet. Dette har givet virksomheden muligheden for at producere nogle af verdens mest eftertragtede sanitetsartikler. Takket være Ifös imponerende evne til konstant at være nytænkende og nyskabende i design såvel som i funktionalitet, har virksomheden formået at være førende i branchen i mere end en menneskealder. En smuk kombination af funktionalitet og design, er også kendetegnet for de elegante og klassiske håndvaske fra Ifö. Her på siden, finder du vores sortiment af Ifö håndvaske, altid til en god pris, med hurtig levering og professionel installation.

Ifö håndvaske

Her på siden finder du flere forskellige kategorier, så det er muligt for dig at finde præcis den håndvask, du leder efter. Mulighederne er mange, når du overvejer en Ifö vask: håndvaske med afrundet kant, firkantede håndvaske, med eller uden hanehul eller endda ekstra store vaske med mulighed for to armaturer. Inden du bestiller din nye håndvask fra Ifö, er det derfor vigtigt, at du overvejer hvilken håndvask, der lever op til dine behov. Både i forhold til størrelse og funktionalitet, men selvfølgelig også hvilket design, der passer til stilen på dit badeværelse. Vi har lavet en guide til håndvaske, så du ved, hvilke muligheder du har.

Uanset hvilken håndvask du vælger, kan du med en Ifö håndvask være sikker på kvalitet. De fleste af håndvaskene er behandlet med Ifös specielle overfladebehandling Ifö Clean. Denne overfladebehandling sikrer en hård og jævn overflade, der er modstandsdygtig over for snavs og kalk og er meget rengøringsvenlig til gavn for hygiejnen på dit badeværelse såvel som for produktets levetid.

De fleste håndvaskarmaturer kan monteres med hægte- eller standardbæringer, og kan tilpasses Ifös flotte møbelpakker

Køb hos VVS Mester

Når du handler hos VVS Mester, kan du være sikker på et stort udvalg til en god pris. Vi fører kun de bedste og mest anerkendte mærker til nogle af markedets skarpeste priser. Når du har fundet præcis det, du står og mangler, så er du med VVS Mester altid sikker på hurtig levering og professionel installation udført af din lokale VVS Mester.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.