hansgrohe håndvaskarmaturer

hansgrohe tilbyder et sortiment af armaturer til håndvaske og bidet. Gå på opdagelse i sortimentet, og find lige den model, der har den rigtige højde og grebsversion, der passer ind på dit badeværelse. Husk også, at din lokale VVS Mester altid hjælper med installationen.

hansgrohe

hansgrohe blev grundlagt i 1901 med det formål at skabe højkvalitets bad- og sanitetsartikler, hvilket den dag i dag stadig er virksomhedens mål. For at være en af de førende på markedet i over 100 år har hansgrohe skabt innovative, langtidsholdbare og teknologiske produkter. Denne virksomhedsfilosofi afspejler sig også i hansgrohes håndvaskarmaturer. Her på siden finder du vores store udvalg i armaturer til håndvasken. Med populære serier som både Talis S og Focus, kan du i vores brede sortiment finde noget til enhver smag og ethvert budget. Har du brug for hjælp til installationen. står din lokale VVS Mester altid klar til at hjælpe.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.