GROHE komplette brusesæt

Her finder du brusesystemer og håndbrusersæt fra GROHE. Uanset hvad du vælger til dit badeværelse, så er du sikret en god bruseoplevelse med GROHE. F.eks. indeholder alle håndbrusere og håndbrusesystemer fra GROHE DreamSpray® teknologien, som sikrer en god vanddistribution, mens brusesystemerne fra GROHE takket være den nyeste teknologi har en ydeevne over det sædvanlige. Husk, at din lokale VVS Mester altid er med i kurven.

Brusesystem

Grohe Rainshower SmartControl 360 DUO brusesæt

Komplet brusesæt i krom med termostat

8.777,50 kr. kr Inklusiv installation

Se produktet

GROHE – Brusesæt og Komplette brusesæt

Er der noget bedre end et dejligt varmt bad? Som med det meste andet når det kommer til smag og behag, er ens oplevelse af det perfekte brusebad meget individuelt. Nogle kan lide de helt store hovedbrusere grundet størrelsen og det flotte minimalistiske design, andre er vilde med brusesættene der med den indstillelige bruser er yderst fleksibel og praktisk og vil man have det bedste fra begge verdner, ja så er det komplette brusesæt et oplagt valg. GROHE har i løbet af mange år, produceret nogle af de bedste brusere på markedet, både når det kommer til design, kvalitet og funktionalitet. Der er et flere serier, funktioner og systemer at vælge imellem, så tag dig god tid her på siden til at finde præcis den bruser der passer til dig. Heldigvis er VVS Mester stærk på pris og prisen er altid inklusiv levering og installation.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.