GROHE Red køkkenarmaturer

Er du på udkig efter et køkkenarmatur, hvor du kan tappe kogende vand fra med det samme, så finder du køkkenarmaturer med greb og kogefunktion fra GROHE her. Når du vælger et køkkenarmatur med kogefunktion, er det slut med at vente på elkedlen får kogt vandet. Nu er der nemlig altid kogende vand. Installationen skal du ikke bekymre dig om - din lokale VVS Mester er altid med i kurven og hjælper dig med installationen.

GROHE Red køkkenarmaturer med kogefunktion

Med GROHE Red får du en revolutionerende vandhane, der kan give dig kogende vand på få sekunder. Du kan vælge mellem et køkkenarmatur med en kedel på henholdsvis 4 og 8 liter, afhængig af hvor mange I er i husstanden. Er I blot en standardfamilie, der ikke er så stor, så kan I nøjes med et GROHE Red køkkenarmatur med en 4 liters kedel. Er I mange i husstanden, eller har I et meget stort forbrug, så kan det være nødvendigt med en 8 liters kedel. Finder du ikke det GROHE Red køkkenarmatur, du søger, direkte på shoppen, så kontakt din lokale VVS Mester og få et uforpligtende tilbud.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.