GROHE Blue køkkenarmaturer

Her finder du køkkenarmaturer med greb samt med køle-, filter- og danskvandsfunktion fra GROHE. Når du vælger et GROHE Blue køkkenarmatur, har du altid køligt danskvand lige ved hånden, der er filtreret for uønskede stoffer som f.eks. klor og tungmetaller. Og så er din lokale VVS Mester med i kurven, så du er sikker på, at det bliver installeret korrekt.

Med en GROHE Blue Home gør du noget godt for både dig selv og verden omkring dig. Du sparer miljøet for unødig plastik, og du slipper for at slæbe vand og danskvand med hjem fra supermarkedet. Dét kalder vi sund fornuft.

Læs mere om miljøpåvirkning her.

grohe blue
GROHE Blue gi'r drikkeklart vand direkte fra hanen

Med et GROHE Blue køkkenarmatur kan du få iskoldt drikkeklart vand direkte fra hanen. Du slipper altså for at skulle vente i lang tid på, at vandet bliver koldt nok til at drikke - eller slipper for at ende med at drikke lunkent vand. Bøvlet med at fyldekaraflen i køleskabet op, som ofte bliver glemt i en travl hverdag, er heller ikke længere noget, du skal døje med. GROHE Blue producerer ikke kun iskoldt vand, men sørger også for at rense vandet, inden det kommer ud af hanen. Det sker via en filterpatron i hanen.

Kedlen til GROHE Blue fås i to størrelser, afhængig af om der er få eller mange i din husstand - og afhængig af, hvor meget vand, der bliver brugt. Har du ikke selv styr på, hvilken model af GROHE blue, du skal vælge, så kan du altid forhøre dig hos din lokale VVS Mester. Det er selvfølgelig helt uforpligtende, men ønsker du det, kan din installatør også give et tilbud på GROHE Blue inklusiv installation.

GROHE Blue vand med eller uden brus

Når du køber et GROHE Blue køkkenarmatur har du også mulighed for at tilkoble en patron med kulsyre, så du får mulighed for at få vand med brus direkte fra hanen, og på den måde skabe nem og lækker luksus i hverdagen. Dermed vil din GROHE Blue vandhane til køkkenet få tre funktioner, da den kan levere helt almindeligt postevand, iskoldt og filtreret drikkevand samt vand med brus. Det gør din hverdag meget nemmere og giver samtidig lidt luksus i hverdagen.

Miljøvenligt armatur med GROHE Blue

Vælger du et GROHE Blue armatur har det også edn fordel, at det gavner miljøet - og din økonomi. Du slipper nemlig for at skulle spilde unødig meget vand ved at vente på, at det bliver koldt nok til at drikke. Det er en fordel for miljøet, fordi du sparer på grundvandet, og en gevinst for din vandregning. Samtidig skal du ikke bekymre dig om plastflaskerne, når du køber vand med brus - nu kan du få vand med brus direkte fra hanen.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.