GROHE køkkenarmaturer

Med et køkkenarmatur fra GROHE får du både de nyeste designs, gode produktegenskaber og klart vand med vandsystemet GROHE Blue® eller GROHE Red. Uanset om du søger et 1-grebs, et 2-grebs eller et køkkenarmatur med udtræk, så har GROHE et stort udvalg, hvor du uden tvivl let kan finde dét køkkenarmatur, som du drømmer om. Og så er din lokale VVS Mester altid med i kurven, så du slipper for bøvlet med montering.

MINTA KØKKENARMATUR MED 215MM HØJ C-TUD

GROHE 1-grebs køkkenarmaturer

Se mere
grohe red køkkenarmatur

GROHE Red køkkenarmaturer

Se mere
grohe blue køkkenarmatur

GROHE Blue køkkenarmaturer

Se mere

GROHE 2-grebs køkkenarmaturer

Se mere

GROHE køkkenarmatur

Vi bruger køkkenet hver dag og det slider på armaturer og andre køkkenartikler. Derfor er det vigtigt at have højkvalitetsprodukter i køkkenet. De har en længere levetid og ved dagligt brug skal tingene fungere. Det er du altid garanteret med GROHE. Det tyske firmas meget populære køkkenarmaturer er ikke blot lavet i de stærkeste og bedste materiale for at sikre dig en lang levetid, de er også smukt designet og en fryd for øjet i de fleste køkkener. Du kan derfor helt trygt købe et køkkenarmatur eller en køkkenvandhane fra GROHE, uanset om du er på udkig efter et køkkenarmatur med et greb eller et armatur til køkkenet med flere greb.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.