GROHE håndvaskarmaturer

Med et håndvaskarmatur fra GROHE er du garanteret de bedste materialer og den nyeste teknologi. Se vores udvalg af bidetarmaturer, servantehaner samt elektroniske og et- og to- grebs håndvaskarmaturer her. Din lokale VVS Mester er altid med i kurven og klare installationen, så du ikke skal bekymre dig om det.

håndvaskarmatur

GROHE 1-grebs håndvaskarmaturer

Se mere
grohe eurosmart armatur

GROHE elektroniske & berøringsfri håndvaskarmaturer

Se mere

GROHE håndvaskarmatur

Over de seneste mange år er der kommet mere og mere fokus på indretningen af badeværelset. I og med, at det er et af de rum i hjemmet, vi bruger mere og mere tid i, er hver del af indretningen blevet vigtig. Fokus bliver nu rettet på de små enkeltdele, der udgør badeværelsets udtryk, så vel som den overordnede stil. Det betyder også, at der er fokus på de helt små ting på badeværelset, der kan være med til at give dit badeværelse et unikt præg - eksempelvis dit håndvaskarmatur.

Leder du efter et armatur med et væld af smarte funktioner, der kan gøre din hverdag lettere, kombineret med et tidsløst og smukt design? Så er det GROHE, du leder efter.

Som en af de største på markedet, har GROHE igennem mange år været forbundet med kvalitet og funktionalitet. Et armatur fra GROHE kan give dit badeværelse det sidste du leder efter.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.