GROHE cisterner

Hvis du ønsker at få en af de smarte og elegante væghængte toiletter, eller vægskåle som de også kaldes, så er det nødvendigt at installere en såkaldt indbygningscisterne. Det kan være besværligt og teknisk, men din lokale VVS Mester klarer det hurtigt og professionelt. Her finder du mere information om Grohes cisterner.

grohe cisterner

Rapid SL

Hvis du er i gang med at renovere badeværelset, hvorfor så ikke installere en af de utroligt populære væghængte toiletter?
De letter rengøringen, de er elegante og så giver de indtrykket af et større rum, eftersom de skaber mere gulvplads. De er kort sagt geniale. For at det er muligt at installere et væghængt toilet, skal du dog først have styr på installationen af din indbygningscisterne. GROHE er kendt for at producere produkter af høj kvalitet, og deres indbygningscisterner er ingen undtagelse.

GROHEs Rapid SL indbygningscisterne fås i tre forskellige højder, der gør det muligt for dig at installere et væghængt toilet flere steder, end du umiddelbart tror. Rapid SL systemet er fleksibelt og kan installeres mange steder, hvilket giver dig uanede designmuligheder.

GROHE indbygningscisterner

En af de tilføjelser til badeværelset, der er blevet mere og mere populært over de sidste par år, er væghængte toiletter. Der er rigtig mange fordele ved et væghængt toilet. For det første kan det få selv de mindste badeværelser og toiletter til at virke større, da det væghængte toilet giver dig en del mere gulvplads. Det letter samtidig rengøringen, da størstedelen af toilettet er gemt bag din væg, og så er de væghængte toiletter og de smarte og moderne douchetoiletter afsindig flotte og minimalistiske. Det er smart, flot og funktionelt.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.