icon

Fri fragt over 299,-

Handelsvilkår

Generelle Oplysninger

www.vvsmester.dk er en del af Solar Danmark A/S. Nedenstående vilkår og betingelser gælder for alle leverancer af Solar Danmark A/S, Industrivej Vest 43, 6600 Vejen, CVR-nr. 15908416, til kunder, der bestiller varer på www.vvsmester.dk’s online shop. Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne og opfordres således forinden til at læse betingelserne grundigt igennem, og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.

Du kan udelukkende købe produkter på Solar Danmark A/S’ hjemmeside (vvsmester.dk), hvis du er fyldt 18 år, og har et gyldigt kreditkort. Der sker alene levering til Danmark og dermed ikke til Grønland, Færøerne eller andet.

Priser & Betalingsvilkår

Priser

Alle priser oplyses inklusiv moms og andre afgifter. Med mindre andet er angivet, er alle priser og rabatter ved online bestillinger opgivet i danske kroner. Den gældende pris er den, der er opgivet på Solar Danmark A/S’ online shop for den pågældende vare på datoen for ordreafgivelsen.


Installationspakker
Du har på Solar Danmark A/S’ webshop mulighed for at købe standard installationspakker. Køb af en standard installationspakke indebærer, at der kommer en VVS Mester montør ud og installerer den købte vare i din bolig.

Ved hvert produkt på webshoppen er installationspakkens indhold beskrevet under fanebladet ”Installation”. Det er kun de angivne installationsopgaver, der er omfattet af installationspakken. Indholdet af installationspakken er udformet således, at der sædvanligvis ikke er behov for yderligere installationer.

Såfremt VVS Mester montøren i forbindelse med installationen hos dig bliver opmærksom på, at der er behov for installationer udover, hvad der er indeholdt i standardinstallationspakken, vil VVS Mester montøren gøre dig opmærksom på dette.

De merudgifter, som påløber i forbindelse med installationen, for installationer ud over standardinstallationspakken, skal afregnes særskilt med VVS Mester installatøren, og kan ikke kræves refunderet hos Solar Danmark A/S.

Er der oplyst fejlagtige oplysninger eller bestilt et produkt, der ikke kan installeres, således at installationen ikke kan gennemføres, så medfører det et gebyr på 1.500 kr. til dækning af installatørens forgæves kørsel og hans returnering af den forkert bestilte vare. Det kan eksempelvis træde i kraft, såfremt produktet ikke kan installeres pga. mangel på plads til rørføring, eller der er bestilt et toilet til vægmontering, mens eksisterende toilet er monteret i gulvet. Er du i tvivl om, produktet skal installeres, kan du altid søge rådgivning hos den VVS Mester, du ønsker skal installere produktet.

Særligt ved køb af varmepumper og toiletter, men også generelt, er det dit ansvar som kunde at læse produktbeskrivelsen og installationsbeskrivelsen grundigt, således at du er klar over, hvad installationen omfatter samt hvilke tekniske krav produktet medfører til plads, vand og strøm mv.

Betalingsvilkår

Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort, Visakort, Mastercard, JCB, Maestro, American

Express.

Betaling for dine køb trækkes på kortet på tidspunktet, hvor varen afsendes fra lageret til den VVS Mester, du har valgt skal installere varen hos dig.

I forbindelse med betaling af installationspakke, så betales den forud, da du ligeledes trækkes herfor ved afsendelse af varen.

Efterfølgende vil du blive kontaktet af vores VVS Mester installatør, som du kan aftale tid for installation med. Da varen sendes til installatøren er købet altid fragtfrit. 


Gebyr

Der pålægges ikke et gebyr ved betaling med kreditkort.

 

Fragt & Levering

Fragt

Varen vil altid blive leveret hos den VVS Mester, du har valgt skal installere varen hos dig. Vi leverer fragtfrit.

Levering

Den forventede leveringstid fremgår af den ordrebekræftelse, som du modtager.

Leveringstiden står angivet ud for hvert produkt, og som udgangspunkt er det dette, der gælder. Ved bestillingsvarer er der dog en estimeret tid, da de kommer direkte fra leverandøren. Såfremt din vare mod forventning ikke er på lager eller leveringstiden ikke kan overholdes, bliver du kontaktet hurtigst muligt af kundeservice. Vi kan ikke gøres ansvarlige, og der ydes ikke kompensation, såfremt leveringstiden overskrides. 

 

Fortrydelsesret & Returret

Fortrydelsesret

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Dog bortfalder din ret til fortrydelse, når installationen påbegyndes. 

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på kundeservice@vvsmester.dk. 

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den samme betalingsmetode, som anvendes ved købet, hvilket kan tage op til 7 dage. Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Fortrydelsesperioden påbegynder fra den dag, du bestiller varen.

Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.Ønsker du at udøve din fortrydelsesret, skal du inden udløbet af fortrydelsesfristen ved afgivelse af en utvetydig erklæring give os meddelelse herom. Du kan også vælge at benytte standardformularen, der er fremsendt samtidig med ordrebekræftelsen. 


Returnering

Dine varer tages retur via den VVS Mester, du har valgt skal udføre installationen. Han sørger for at varen bliver sendt retur til Solar A/S.  


Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. 

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den samme betalingsmetode, som anvendes ved købet, hvilket kan tage op til 7 dage. 

Fortrydelsesperioden beregnes fra den dag, hvor du har modtaget varen. Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.

Ønsker du at udøve din fortrydelsesret, skal du inden udløbet af fortrydelsesfristen ved afgivelse af en utvetydig erklæring give os meddelelse herom. Du kan også vælge at benytte standardformularen, der er fremsendt samtidig med ordrebekræftelsen. Du kan hente formularen her. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vær opmærksom på, at hvis du fortryder installationen, når Mesteren er ankommet til din adresse, vil det medføre et gebyr på kroner 1.500,- til dækning af installatørens forgæves kørsel. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Reklamation & Klage

VVS Mester installatøren er ansvarlig for det udførte VVS-arbejde, mens Solar Danmark A/S er ansvarlig for det indkøbte produkt.

Medmindre andet er oplyst i forbindelse med afgivelse af den konkrete ordre, giver Solar Danmark A/S efter Købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Reklamationsretten betyder, at du kan reklamere over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for 24 måneder efter købet. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at en sådan fejl eller mangel er eller burde være konstateret.

Hvis der måtte være en anerkendt reklamation, vælger Solar Danmark A/S, hvorvidt Solar Danmark A/S ønsker at foretage omlevering eller kreditering af det leverede. I tilfælde af at den defekte vare skal returneres til Solar Danmark A/S, afholder Solar Danmark A/S de aftalte omkostninger hertil, idet Solar Danmark A/S foreskriver hvorledes varen skal returneres. Varen sendes i givet fald retur via den VVS Mester, der har udført installationen. 

Du reklamerer på følgende måde:
Reklamation kan ske pr. mail på kundeservice@vvsmester.dk.

Klageadgang

Hvis du ikke er tilfreds med Solar Danmark A/S’ afgørelse, kan der klages til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

I det tilfælde, at du har købt en vare eller tjenesteydelse online på www.vvsmester.dk kan EU Kommissionens onlineklageportal også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klager indgives her http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ved anvendelse af denne klageportal skal du angive kundeservice@vvsmester.dk. 

 

Persondatapolitik

Hos Solar Danmark A/S lægger vi stor vægt på, at du trygt kan bruge vores hjemmeside. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger, som du giver os ansvarsfuldt med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

I forbindelse med bestilling af varer på hjemmesiden registrerer Solar Danmark A/S din ordre, herunder betalingsoplysninger, dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail. Felterne angivet med * er obligatoriske. Resterende felter er valgfrie.

Vi foretager registrering af personoplysningerne med henblik på at kunne levere varen til dig. Det vil kun være medarbejdere hos Solar Danmark A/S, der har adgang til dine personoplysninger, og Solar Danmark A/S videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand uden dit forudgående og udtrykkelige samtykke. 

Ved henvendelse til Solar Danmark A/S kan du, jf. Persondataloven, få adgang til de data, Solar Danmark A/S har registreret om dig.

Du kan til enhver tid bede om at få dine personlige oplysninger ændret eller slettet fra vores arkiver. Personoplysningerne registreres hos Solar Danmark A/S og opbevares i fem år, hvorefter de slettes. Den dataansvarlige hos Solar Danmark A/S er Steen Madsen og kan kontaktes på sm@solar.dk. 

 

Markedsføring

Efter afgivelse af bestilling vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse.

Solar Danmark A/S bruger ikke dine oplysninger til at sende uopfordrede e-mails. Du bliver således udelukkende kontaktet af Solar Danmark A/S, såfremt du har tilvalgt dette. Når du afgiver din bestilling, har du mulighed for at tilvælge modtagelsen af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde modtagelsen af e-mails fra Solar Danmark A/S. 

 

Øvrige Oplysninger

Cookies

En cookie er en tekstfil, der lagres på din computer og indsamler oplysninger om din færden på internettet, herunder vores hjemmeside.

Ved at fortsætte brugen af Solar Danmark A/S’ webshop accepterer du, at der benyttes cookies til at registrere din IP-adresse, og indsamle oplysninger af teknisk karakter. Oplysningerne indsamles med henblik på din brugerforbedring, fortsat forbedring af hjemmesiden samt af hensyn til statistikmålinger.

Handelsvilkårene er sidst opdateret 22-01-2018