Fri fragt over 499,-

Wavin

Wavin er den førende leverandør af plastrørsystemer til afløbs-, vand- og VVS-sektoren i Europa. Her på siden kan du finde gulvvarmesystemer fra Wavin, der kan tilpasses til hver enkelts behov.

Produkter fra Wavin

Om Wavin

Wavin – førende i plast og VVS

Wavin er en stor international virksomhed med hovedsæde i Holland, der har specialiseret sig i plastrørsystemer og VVS-løsninger. Wavins filosofi er, at producere effektive og miljørigtige løsninger, der dækker vores daglige behov, såsom adgang til rent vand og opvarmning af boligen.

Wavin er en del af Mexichem Group, der er markedsleder i rørsystemer. Wavin har hovedkontor i Holland, men virksomheden er at finde i næsten hele Europa. Wavin har 40 fabrikker og kontorer i 25 lande i Europa. I Danmark har Wavin omkring 340 medarbejdere, og her i landet er virksomheden den største producent af rørsystemer i plast. Desuden har Wavin intet mindre end 375 patenter i Danmark. Du er med et Wavin produkt derfor sikker på, at du har at gøre med et firma der har stor erfaring på markedet og stor kundetilfredshed ikke bare landet, men verden over.

Wavin bæredygtige løsninger

Du kan kende Wavin på de bæredygtige løsninger. Wavin arbejder hele tiden på at opnå de højeste standarder inden for bæredygtighed, og de fremstiller deres produkter gennem bæredygtige processer, hvor fokus er på at genbruge plastmateriale. Samtidig har Wavin moderniseret sin produktion til at kunne reducere sit miljøaftryk med 30% og har formået, at gøre plastikrør ligeså miljøvenlige som tilsvarende produkter i andre materialer.
Derfor er du altid sikker på et bæredygtigt og miljøvenligt produkt når du vælger Wavin.

Wavin VVS

Wavin VVS beskæftiger sig med VVS, og den danske afdeling er beliggende i Horsens. Wavin VVS udvikler og producerer installationsenheder, rør og gulvvarmesystemer. I vores sortiment finder du et stort udvalg af produkter fra Wavin til gulvvarme. Den høje kvalitet fra Wavin betyder, at uanset om du søger et fjernevarmeelement, en rumtermostat eller måske en styreenhed er du sikret mange års tilfredshed og kvalitet for dine penge.

Du kan nemt styre din gulvvarme med en flot og diskret Wavin AHC styreenhed. Fra styreenheden kan du åbne og lukke for varmen til din gulvvarmekreds, du kan også være sikker på en høj kvalitet og pålidelighed og et system hvortil der nemt kan tilkobles flere enheder der er nemme at styre.

Køb Wavin hos VVS Mester

Ved VVS Mester har vi et stort udvalg af produkter fra Wavin. Uanset hvad du står og mangler fra Wavin, så har vi en løsning til dig. VVS Mester er en sammenslutning af 60 VVS installatører landet over, der står klar til at hjælpe dig med installationen for at sikre, at den sker sikkert og professionelt. Vi stræber altid efter, at sikre dig den bedste løsning til dit hjem og med mulighed for levering og professionel montering skal du blot lægge det produkt du ønsker i kurven, og huske at tage din lokale VVS Mester med hvis du ønsker det.

Har du spørgsmål til os er du altid velkommen til at kontakte os.