icon

Fri fragt over 299,-

Strømberg

Strømberg har specialiseret sig i at producere flotte og stilfulde badeværelsesprodukter til det nordiske marked. Uanset om du søger håndklædetørrere, badekar, bruseafskærmninger eller møbelpakker, så har Strømberg et stort udvalg. Husk at hvis du mangler hjælp til installeringen af dine nye badeværelsesprodukter, så kan din lokale VVS Mester hjælpe dig.

Højteknologiske badekar

Carronite er en ny teknologi, der forstærker badekar. Dette betyder, at Strømbergs badekar er dobbelt så stærke som almindelige badekar, da Carronite skaber samme solide og stærke badekar, som man finder hos badekar i støbejern.  Badekar med Carronite-teknologien er imidlertid 25% mere skridsikre end badekar i støbejern og stål og langt nemmere at rengøre.

Badekarrene er lavet i akryl og derefter forstærket med Carronite. Akryl er et varmt materiale, hvilket i kombination med tyk isolering betyder, at badekarrene holder badevandet varmt i længere tid. Derudover er Carronite med til at bevare badekarrenes flotte overfalde.

Som bonus giver Strømberg 30 års garanti på badekar med Carronite-teknologien: Fordi de kan garantere, at du som kunde får et godt og solidt badekar. 

strømberg badeværelse

Badeværelsestilbehør fra Strømberg

Strømberg mener, at det er de små ting, der gør forskellen. Derfor har Strømberg udviklet en række serier af lækkert badeværelsestilbehør, der kan være med til at pifte dit badeværelse op og gøre det både funktionelt, elegant og personligt. Strømberg har lavet tre serier inden for badeværelsestilbehør med hver deres look. Soher er elegant og indbydende samtidig med, at det er praktisk tilbehør, der er brugbart i hverdagen. Levin er mere let og minimalistisk og lever fuldt op til udtrykket ”less is more”. Til sidst er der Elen, der er moderne items i et tidsløst design. Det er således moderne klassikere. strømberg badeværelse

Drømmer du om fornyelse på badeværelset?

BadArkitekten kan hjælpe dig med at skabe fornyelse på dit badeværelset. Du kan altså få BadArkitekten til at hjælpe dig med at udvælge det Strømberg badekar, der passer bedst til dit badeværelse, og til at sammensætte det bedste badeværelsestilbehør, der både passer til din personlighed, men som også skaber et nyt udtryk på badeværelset og får det hele til at gå op i en højere enhed. Med BadArkitekten kan du altså få hjælp til at renovere og forny dit badeværelse. Få inspiration fra BadArkitekten
Få inspiration til badeværelset
Se her

Om Strømberg

Strømberg– kvalitetsmøbler til badeværelset

Strømberg er et dansk firma, der sælger kvalitetsmøbler til badeværelset. Uanset om du søger håndklædetørrere, badekar, bruseafskærmninger eller møbelpakker, så har Strømberg et stort udvalg. I udvalget finder du kun produkter af høj kvalitet.

Strømberg som virksomhed

Strømberg har eksisteret i 20 år, og vi har i alle år haft fuld fokus på at have nyskabende og højteknologiske produkter i vores sortiment. Dermed har vi også haft stor indflydelse på boligmarkedet siden 1999. Specielt inden for bad- og badeværelsestilbehør. Med årene har Strømberg udviklet en række kerneværdier, som vi sætter højt i vores daglige arbejde. Disse er service, ærlighed, innovativ, ingen begrænsninger samt power og engagement.

Strømberg innovative løsninger

Strømberg tror på nyskabelse, og derfor er innovation et bærende element i virksomheden. Strømberg har fokus på at skabe innovative løsninger, der holder både i dag og i fremtiden. Derudover sørger Strømberg for, at du som kunde altid får værdi for pengene.

Strømberg mere end en mærkevare

Når du køber et produkt til dit badeværelse fra Strømberg, så køber du mere end blot en mærkevare. Med et produkt fra Strømberg får du også et produkt, som er blevet til som et resultat af, at mange mennesker ønsker at levere det helt rigtige produkt til dig og dine behov. Dette betyder også, at Strømbergs leverandører udvælges ud fra hårde krav til kvaliteten.

Strømberg højt kompetenceniveau hos medarbejderne

For at skabe innovative produkter går Strømberg ikke på kompromis med medarbejdernes kompetencer og motivation. Strømberg mener som resultat af dette, at deres medarbejdere har markedets bedste kompetencer inden for de fagområder, de beskæftiger sig med. Dette er fagområder såsom konceptudvikling, produktion og salg. Desuden prioriterer Strømberg at være i dialog med kunderne, så kunderne kan give værdifuld feedback og ny inspiration. Alt dette gør Strømberg for at yde en ekstraordinær service og for at være det foretrukne brand inden for badeværelser hos både forbrugere og samarbejdspartnere.

Kvalitetsbadekar fra Strømberg

Strømberg laver badekar i høj kvalitet med glatte overflader og rene linjer. De sætter en ære i at skabe en luksusfølelse og har derfor lavet badekarrene elegante samtidig med, at de er robuste og holdbare.

Strømberg laver badekar i alle former og modeller, så du kan være sikker på at finde et, der passer til dine behov og dit badeværelse. De har firkantede badekar, fritstående badekar, rektangulære badekar, hjørnebadekar og brusebadekar samt badekar til indmuring med fliser. Og uanset om du er til et fritstående badekar eller et mere vægtilpasset badekar, så har Strømberg lavet dem i både store og små modeller, så du altid kan finde et, der passer til dit størrelse badeværelset.

Badekarrene er konstrueret i helstøbt Lucite, som er kvalitetsakryl. Dette giver en flot overflade samtidig med at materialet i badekarret føles varmt. Det medvirker ydermere til, at badekarrene er utroligt slidstærke og nemme at rengøre.

Som nogle af de mest populære modeller kan nævnes Quantum, der fås som både rektangulært badekar og som brusebadekar. Derudover er der det populære Lago badekar, som både kan bruges som fritstående badekar eller som ”back to wall” badekar.

Strømberg har dermed mange forskellige badekarsmodeller at vælge mellem. Du kan derudover tilvælge paneler, brusevægge, blandingsbatterier og nakkestøtter, og kan desuden vælge mellem et badekar i standardakryl eller et i Carronite.

Højteknologiske badekar med Carronite

Carronite er en ny teknologi fra Strømberg, der er med til at forstærke alle badekar. Carronite-teknologien betyder, at Strømberg badekar er dobbelt så stærke som almindelige badekar, da Carronite forstærker og dermed skaber lige så solide og stærke badekar, som man finder hos badekar i støbejern. Badekar med Strømbergs Carronite-teknologi er imidlertid 25% mere skridsikre end badekar i støbejern. Derudover er Strømbergs badekar med Carronite langt nemmere at rengøre end badekar i støbejern, mens de ydermere bevare den flotte overflade i lang tid.

Strømbergs badekar er lavet i akryl og derefter forstærket med Carronite. Akryl er et varmt materiale, der i kombination med en tyk isolering gør, at badekar med Carronite holder badevandet varmt i længere tid. Derudover har badekarrene en specielt patenteret belægning, som den øverste overfalde. Det er denne, der er med til at gøre badekarret solidt og holdbart, og som beskytter badekarret mod hverdagens brug. Badekarrets stabilitet sikrer også, at badekarret ikke flytter sig, når først det er installeret.

Strømberg bruger Carronite-teknologien til alle deres badekar, uanset om det er badekar til indbygning eller badekar med paneler. Som bonus giver Strømberg 30 års garanti på badekar med Carronite-tekonolgien: Fordi de kan garantere, at du som kunde får et godt og solidt badekar. Dette kan de blandt andet fordi eksperter inden for området anbefaler Carronite-badekar.

Strømbergs håndklædertørrere

Strømberg er førende inden for området håndklædetørrere. Dette er Strømberg blevet på baggrund af vores innovation og vision, og fordi Strømberg altid stræber efter at opnå det absolut bedste og mest optimale resultat. Med Strømbergs håndklædetørrere får du mulighed for at sætte et personligt præg på badeværelset. Alle Strømbergs håndklædetørrere er udviklet i høj kvalitet, og ligesom med Strømbergs badekar fås også håndklædetørrene i flere forskellige modeller, så du kan finde et, der passer præcist til dit badeværelse. Du kan få vertikale, minimalistiske, klassiske, unikke og svingbare, og du kan derudover vælge mellem centralvarme, der laves med vandtilkobling, elektrisk varme eller kombidrift, der kombinerer elektricitet og vandkoblingen.

Strømberg badeværelsestilbehør

Ligesom håndlædetørrene er Strømbergs badeværelsestilbehør også med til at pifte dit badeværelse op og give det et personligt præg. For Strømberg mener, at det er de små ting, der gør forskellen. Derfor har Strømberg også et bredt udvalg af badeværelsestilbehør, der kan være med til at pifte dit badeværelse op og gøre det både funktionelt, elegant og personligt. Strømberg har tre serier inden for badeværelsestilbehør med hver deres look. Soher er elegant og indbydende samtidig med, at det er praktisk. Levin er mere let og minimalistisk og lever fuldt op til udtrykket ”less is more”. Til sidst er der Elen, der er moderne items i et tidsløst design. Det er således moderne klassikere.

Strømberg: Fokus på miljøet

Hos Strømberg vil vi gerne tage vores del af ansvaret for, at vi får et mere bæredygtigt samfund og en mere bæredygtig verden. Derfor har vi også som mål at beskytte miljøet. Miljøet prioriteres derfor højt hos Strømberg, når vi udvikler produkter, foretager indkøb og når vi anskaffer og bortskaffer materialer, og miljø- og klimabelastningen minimeres derfor bedst muligt. Dette ses blandt andet i materialet Lucite, som Strømbergs badekar laves af. Dette er genanvendeligt og er derfor ingen belastning for miljøet. Strømberg har således fokus på miljøet i alle virksomhedens områder og har dermed også formuleret en miljøpolitik. Dette betyder også, at du som kunde kan handle med god samvittighed hos Strømberg.