Returnering

Har du brug for hjælp? Så skriv til os.

Mail: kundeservice@vvsmester.dk

Du kan også se vores FAQ, hvor vi har samlet spørgsmål og svar på de mest almindelige forespørgsler, som vi modtager i vores kundeservice.

Fortrydelsesret & Returret

Fortrydelsesret

Du kan frit fortryde købet af en standard installationspakke helt frem til installationstidspunktet. Men såfremt VVS Mester montøren når at køre ud til installationsadressen, opkræves betaling for forgæves kørsel.

En standard installationspakke kan bestå af flere dele. Det er ikke muligt at fortryde enkelte dele af installationspakken. Hvis du fortryder dit køb, gælder fortrydelsen for alle dele af standard installationspakken.

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du kontakte den VVS Mester montør, du har valgt til at udføre installationen.

Når varen er modtaget retur og det er kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den samme betalingsmetode, som anvendes ved købet, hvilket kan tage op til 7 dage. Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.
Fortrydelsesperioden påbegynder fra den dag, du har modtaget varen.

Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag. Ønsker du at udøve din fortrydelsesret, skal du inden udløbet af fortrydelsesfristen ved afgivelse af en utvetydig erklæring give os meddelelse herom. Du kan også vælge at benytte standardformularen, som du kan hente her.


Returnering

Dine varer tages retur via den VVS Mester montør, du har valgt skal udføre installationen. Han sørger for at varen bliver sendt retur til VVS Mester.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.