Reklamation

Har du brug for hjælp? Så skriv til os.

Mail: kundeservice@vvsmester.dk

Du kan også se vores FAQ, hvor vi har samlet spørgsmål og svar på de mest almindelige forespørgsler, som vi modtager i vores kundeservice.

Reklamation & Klage

VVS Mester montøren er ansvarlig for det udførte VVS-arbejde, mens VVS Mester er ansvarlig for det indkøbte produkt.
Medmindre andet er oplyst i forbindelse med afgivelse af den konkrete ordre, giver VVS Mester efter Købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Købelovens mangelsregler finder anvendelse. Reklamationsretten betyder, at du kan reklamere over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for 24 måneder efter købet. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at en sådan fejl eller mangel er eller burde være konstateret.

Hvis der måtte være en anerkendt reklamation, vælger VVS Mester, hvorvidt VVS Mester ønsker at foretage omlevering eller kreditering af det leverede. I tilfælde af at den defekte vare skal returneres til VVS Mester, afholder VVS Mester de aftalte omkostninger hertil, idet VVS Mester foreskriver hvorledes varen skal returneres. Varen sendes i givet fald retur via den VVS Mester montør, der har udført installationen.

Du reklamerer på følgende måde:

Reklamation kan ske til den installatør, som har installeret produktet


Klageadgang

Hvis du ikke er tilfreds med VVS Mesters afgørelse, kan en klage over en vare eller tjenesteydelse indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (https://kpo.naevneneshus.dk/Public/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External)

I det tilfælde, at du har købt en vare eller tjenesteydelse online på www.vvsmester.dk kan EU Kommissionens onlineklageportal også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klager indgives her http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ved anvendelse af denne klageportal skal du angive kundeservice@vvsmester.dk

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.