Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg min lokale VVS Mester til at installere produktet?

Vi har fast pris på installation på alle produkter på vvsmester.dk. Det betyder, at din nærmeste VVS Mester altid kommer med i kurven, når du tilføjer et produkt til kurven. Din nærmeste VVS Mester vil automatisk blive vist, når du har indtastet adresse. Når købet er gennemført vil du efter 1-3 hverdage blive kontaktet af den valgte VVS Mester, så I sammen kan aftale dato og tidspunkt for montering. Varen vil altid blive leveret til VVS Mesteren, som medbringer varen den dag, han skal installere hos dig.


Hvordan lægger jeg en ordre hos vvsmester.dk?

Du handler ved at lægge den eller de ønskede installationspakker i kurven og gå videre til betaling. Alle priser på vvsmester.dk er inkl. moms, og vi tager ikke gebyr på betaling med kreditkort etc.


Jeg har ikke fået en ordrebekræftelse?

Hvis du ikke har fået en ordrebekræftelse på mail, umiddelbart efter dit køb, har du måske skrevet en forkert mailadresse under bestillingen. Kontakt kundeservice på kundeservice@vvsmester.dk med dit navn og tidspunkt for ordren, så ser vi om ordren er gået korrekt igennem og sørger for der kommer en ordrebekræftelse til dig.


Jeg vil gerne ændre i min ordre?

Såfremt du har ændringer til din ordre, efter den er gennemført, skal du hurtigst muligt kontakte kundeservice på mail kundeservice@vvsmester.dk Så undersøger vi, om der kan ændres i ordren og beløbet. Hvis dette ikke er muligt, annullerer vi ordren, og der skal laves en ny.


Hvornår trækker I pengene på mit kort?

Betaling for dine køb trækkes på kortet på tidspunktet, hvor du bestiller en eller flere installationspakker på VVS Mesters hjemmeside + 7 dage.


Jeg har fortrudt mit køb?

Du kan frit fortryde købet af en standard installationspakke helt frem til installationstidspunktet. Men såfremt VVS Mester montøren når at køre ud til installationsadressen, opkræves betaling for forgæves kørsel.

En standard installationspakke kan bestå af flere dele. Det er ikke muligt at fortryde enkelte dele af installationspakken. Hvis du fortryder dit køb, gælder fortrydelsen for alle dele af standard installationspakken.

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du kontakte den VVS Mester montør, du har valgt til at udføre installationen.

Du kan kun benytte dig af din returret, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som du modtog den. Varens salgsværdi må ikke forringes.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den betalingsmetode, du har anvendt ved dit køb. Dette kan tage op til 7 dage.

Fortrydelsesperioden beregnes fra den dag, du har modtaget varen.

Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.

Ønsker du at udøve din fortrydelsesret, skal du meddele os dette inden udløbet af fortrydelsesfristen ved afgivelse af en utvetydig erklæring. Du kan også vælge at benytte standardformularen, som du finder her.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.