Smeden i sæby
Smeden i sæby logo

Smeden i Sæby - Spildevand

Smeden i Sæby - Spildevand

Smedestrædet 1
4070 Kirke Hyllinge

Fra brønd til recipient

Smeden i Sæby er kloakmester med mange års erfaring i spildevandsløsninger i det åbne land. Med både erfaring i kloak og VVS følger Smeden i Sæby vandet fra brønd til recipient. Derfor er du i sikre hænder, uanset hvad du har brug for hjælp til, når du benytter dig af Smeden i Sæby.

Der er utroligt mange bæredygtige, grønne løsninger, når det kommer til spildevandshåndtering. En af dem er de beplantede filteranlæg. Det beplantede filteranlæg er en grøn spildevandsløsning med et lavt CO2-udslip og et endnu mindre vedligeholdelsesbehov. Det gør det til en grøn og nem spildevandsløsning, som Smeden i Sæby nemt kan hjælpe dig med. Du kan læse mere om de beplantede filteranlæg her.

Smeden i Sæby er med mange års erfaring og et bredt udvalg af kompetencer, det oplagte valg til dig, der har brug for en VVS- eller kloakløsning i Kirke Hyllinge, Sæby eller omegn.

Smeden i Sæby er regnvandskonsulent fra Teknologiske Institut. Det betyder, at du, når du rådfører dig med Smeden i Sæby, er sikker på at få vejledning, installation og vedligehold fra en kloakmester, der er uddannet i at udføre kreative, grønne regnvandsløsninger, der sikrer liv i haven. Som uddannet regnvandskonsulent er Smeden i Sæby vant til at tænke regnvandet som en ressource. Du vil blive overrasket over, hvor mange bæredygtige regnvandsløsninger, der kan laves i din have.

Hvis du går med en idé omkring bæredygtig og grøn spildevandshåndtering til netop dit hjem, så står Smeden i Sæby altid klar til at rådgive og udføre arbejdet for dig.

Er du interesseret i de ting som Smeden i Sæby tilbyder, men bor du ikke i Kirke Hyllinge og omegn, så kan du kontakte din lokale VVS Mester her, måske kan han også hjælpe dig med kloak- og spildevandsløsninger.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.