Smeden i sæby
Smeden i sæby logo

Smeden i Sæby - Spildevand

Smedestrædet 1
4070 Kirke Hyllinge

Fra brønd til recipient

Smeden i Sæby er kloakmester med mange års erfaring i spildevandsløsninger i det åbne land. Med både erfaring i kloak og VVS følger Smeden i Sæby vandet fra brønd til recipient. Derfor er du i sikre hænder, uanset hvad du har brug for hjælp til, når du benytter dig af Smeden i Sæby. 

Der er utroligt mange bæredygtige, grønne løsninger, når det kommer til spildevandshåndtering. En af dem er de beplantede filteranlæg. Det beplantede filteranlæg er en grøn spildevandsløsning med et lavt CO2-udslip og et endnu mindre vedligeholdelsesbehov. Det gør det til en grøn og nem spildevandsløsning, som Smeden i Sæby nemt kan hjælpe dig med. Du kan læse mere om de beplantede filteranlæg her.

Smeden i Sæby er med mange års erfaring og et bredt udvalg af kompetencer, det oplagte valg til dig, der har brug for en VVS- eller kloakløsning i Kirke Hyllinge, Sæby eller omegn.

Smeden i Sæby er regnvandskonsulent fra Teknologiske Institut. Det betyder, at du, når du rådfører dig med Smeden i Sæby, er sikker på at få vejledning, installation og vedligehold fra en kloakmester, der er uddannet i at udføre kreative, grønne regnvandsløsninger, der sikrer liv i haven. Som uddannet regnvandskonsulent er Smeden i Sæby vant til at tænke regnvandet som en ressource. Du vil blive overrasket over, hvor mange bæredygtige regnvandsløsninger, der kan laves i din have. 

Hvis du går med en idé omkring bæredygtig og grøn spildevandshåndtering til netop dit hjem, så står Smeden i Sæby altid klar til at rådgive og udføre arbejdet for dig. 

Er du interesseret i de ting som Smeden i Sæby tilbyder, men bor du ikke i Kirke Hyllinge og omegn, så kan du kontakte din lokale VVS Mester her, måske kan han også hjælpe dig med kloak- og spildevandsløsninger. 

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer.