Smeden i sæby
Smeden i sæby logo

Smeden i Sæby - Ekspert i varmepumper

Smeden i Sæby - Ekspert i varmepumper

Smedestrædet 1
4070 Kirke Hyllinge

Tryghed, sikkerhed, garanti

Smeden i Sæby er specialist i montering og vedligeholdelse af varmepumper. Med mange års erfaring i varmepumper, især de utroligt effektive luft-til-vand varmepumper, er du sikker på at få den rette rådgivning og de grønne, energieffektive løsninger, når du lader Smeden i Sæby klare dine varmeløsninger.

Smeden i Sæby er medlem af varmepumpeordningen, som er en kvalitetssikring af varmepumpeinstallatører. Varmepumpeordningen sikrer dig som kunde med en garanti i tilfælde af, at der skulle opstå problemer af teknisk karakter med dit nye anlæg. Medlemskabet af varmepumpeordningen er altså din garanti for ordentligt arbejde og en tryg dækning.

Varmepumper er effektive, grønne og i langt de fleste tilfælde en sikker investering i hjemmet. Der findes mange forskellige varmepumper. Luft til luft-, jord- og luft-til-vand-varmepumper, bare for at nævne et par af de mest populære.

Hvilken varmepumper du skal have, afhænger af dit energiforbrug og størrelsen på dit hjem. Inden for hver kategori af varmepumper er der mange forskellige brands og modeller at vælge imellem. Varmepumper kan være en jungle at finde rundt i, vi vil gerne gøre den jungle fremkommelig for dig, så du er rustet til at vælge den varmepumpe, der giver mening i netop dit hjem.

Der er utroligt store energibesparelser at hente ved installationen af en varmepumpe. Især hvis den erstatter et gammelt oliefyr, elradiatorer eller en varmepumpe af ældre en ældre model. Du kan med hjælp fra vores energiberegner se et estimat over, hvor store besparelser du kan se frem til.

varmepumpe
Kontakt Smeden i Sæby for et godt tilbud

I vores energioptimeringsunivers kan du læse alt om de forskellige varmepumper og hvad du kan få ud af en varmepumpe. På denne side kan du kontakte Smeden i Sæby direkte for at få vejledning omkring hvilken varmepumpe, der er den rigtig løsning for dig. Når du kontakter Smeden i Sæby kan du altid få et skarpt tilbud på en effektiv, grøn varmepumpe samt installation og bortskaffelse af eventuelt gamle produkter. Du kan kontakte din lokale VVS Mester, Smeden i Sæby, omkring varmepumper på mail eller telefon.
Du kan læse mere om Smeden i Sæby her.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.