Specialtibud: Danfoss & Grundfos

Danfoss Eco med Bluetooth

Med ny optimal brugerinterface på Danfoss Eco har du fuld kontrol over din radiatorvarme. 

Via Bluetooth kan du programmere Danfoss Eco, mens du er i hjemmet, og Eco termosatten er derfor den perfekte løsning til mindre boliger og lejligheder. 

  • Programmerbar komfort, der passer til din daglige rytme: Hjemme, Ferie eller Sover/Ude. 
  • Styr hver enkelt radiator med Danfoss Eco App, eller skru op og ned for varmen med termostatens drejefunktion. 
  • Nem udskiftning, installation og ibrugtagning. 

Danfoss RA-N radiatorventil sikrer, at dine radiatorer kun bruger den mængde vand, der skal til for at holde den ønskede temperatur i rummet.

Pris leveret og monteret: 4.100,-

Prisen gælder 5 stk. Danfoss Eco termostater, 5 stk. RA-N radiatorventiler med forindstilling,1 stk. Danfoss Eco App samt levering og montering heraf.

Kontakt Rørbæk VVS
danfoss termostater
grundofs apha3

Grundfos ALPHA3 cirkulationspumpe

Du kan spare penge ved at udskifte den gamle cirkulationspumpe i dit varmesystem, i nogle tilfælde op til 700 kr. om året. Rørbæk VVS tilbyder en pakkeløsning med levering og montering af den advancerede cirkulationspumpe Grundfos ALPHA3. Med Grundfos ALPHA3 kan dit varmesystem optimeres hurtigt og præcist. Når den er i drift, giver den dig behagelig varme og minimerer dit energiforbrug. 

Du kan vælge mellem ALPHA3 25-40 180 og ALPHA3 25-60 180

Pris ALPHA3 25-40: 3.200,-

Pris ALPHA3 25-60: 4.440,-

Prisen gælder levering og montering, udluftning af radiatorer, påfyldning af vand på varmeanlægget samt bortskaffelse af gammel pumpe.

Kontakt Rørbæk VVS
Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.