Få finansiering med Service Finans

Betal i rater der passer til din økonomi

Når du starter et projekt hos os, kan vi tilbyde muligheden for nem delbetaling via Service Finans. Med få klik kan du låne fra 2.000 kr. helt op til 300.000 kr. til en fast debitorrente på 9,00 %. Der er ingen gebyrer og du skal ikke stille sikkerhed. Det er nyt. Og det er nemt.

Få lånet bevilget indenfor 24 timer - sådan gør du

Når vi er blevet enige om opgaven, får du tilsendt et tilbud på e-mail. I mailen er der et direkte link hvor du kan ansøge om lånet. Det tager kun 10 minutter og du har svar indenfor 24 timer. Når du har ansøgt og blevet godkendt til lånet, kan du sætte arbejdet i gang.

Hvad består dit lån af?

Service Finans er et lån fra Nordea Finans, som kan bruges til reparationer eller forbedringer af din ejendom. Det kan for eksempel være til et nyt badeværelse, renovering af dit køkken eller en ny overdækket terrasse.

Mulighederne er mange og helt op til dig. Lånet er ikke øremærket til et specifikt formål. Du skal heller ikke stille sikkerhed for lånet, som kan sammenlignes med et lån i din bank som for eksempel et forbrugslån.

Hvad koster det at låne?

Se eksempler på lån herunder og læs mere om forudsætninger og udbetaling af pengene på www.servicefinans.dk. Her kan du også bruge låneberegner til at se, hvad et lån vil koste dig.

Service Finans er resultatet af et enestående samarbejde mellem Minuba ApS og Nordea Finans Danmark A/S der drives i fællesskab – alt sammen for at sikre en nem og lynhurtig proces, så du kan få finansieringen til dit projekt på plads så billigt og hurtigt som muligt.

Lendme har udviklet låneplatformen til Service Finans.

minuba nordea lendbe
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.