Hanning VVS – Din VVS Mester i Skjern og omegn

I Hanning lidt nord for Skjern ligger Hanning VVS. Hanning VVS er med sine otte ansatte og seks biler, et relativt lille VVS-firma som altid har det gode håndværk og den høje kvalitet som mærkesag. Hanning VVS klarer et bredt udsnit af opgaver, store som små, med et smil. Vi klarer opgaver i Skjern, Ringkøbing, Hanning, Videbæk, Lem og omegn.

Når godt håndværk er en mærkesag

Hanning VVS og Gasservice blev oprettet i år 1996 og har siden den spæde start udviklet sig med faget uden at vige fra princippet om, at have det gode, solide håndværk som fundament. De mange års erfaring og viden kommer altid dig til gode, når du skal have udført et stykke arbejde. Det gælder uanset, om du kontakter os som virksomhed eller privatperson.
Hanning VVS tilbyder arbejder inden for en lang række områder: nybyggeri, renovering, naturgasinstallation, badeværelser, energioptimering, fjernvarme, ventilation og meget, meget mere. Har du forespørgsler eller er du i tvivl om, hvorvidt Hanning VVS kan hjælpe dig med din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte den vestjyske virksomhed.

Adresse

Hanning VVS
Kongsholmvej 7
6900 Skjern

CVR: 37875449
Facebook
Hjemmeside

Åbningstid

Mandag - Torsdag: 07:00 - 17:00
Fredag: 07:00 - 14:00

Akuttelefon: 24/7

Kontakt os

Telefon: 97362098
Akuttelefon: 20959798

Email: Hanningvvs@hanningvvs.dk

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer.