Specialtilbud:
Gustavsberg Nautic toilet

Nautic WC: Brug mindre vand og spar penge

Køb toilettet Gustavsberg Nautic og få et stilfuldt og miljøvenligt toilet, der desuden er godt for pengepungen. Med det nye Gustavsberg Nautic toilet med lav trykknap, får du et toilet, der er indstillet til at skylle med mindre vand. Toilettet er lavet med dobbeltskyl, hvilket betyder, at det kan skylle helt ned til henholdsvis 2 eller 4 liter pr. skyl, hvilket er markant mindre end ældre toiletter. Det har den effekt, at du sparer på vandet og værner om miljøet, samtidig med at din vandregning mindskes. Du kan altså købe et Gustavsberg Nautic toilet med god samvittighed. Den nye flade trykknap, som Gustavsberg har udviklet specielt til deres toiletter, fremhæver porcelænets bløde former, så du får et designmæssigt flot toilet. Det er noget af det, der kendetegner det skandinaviske og minimalistiske design, som Gustavsberg går efter, og som passer ind i langt de fleste danske badeværelser. 

Køber du Gustavsberg Nautic toilettet, får du det med et matchende hvidt sæde med soft close-lukning og de smarte rengøringsvenlige quick release-beslag. Det betyder, at du i et snuptag kan løfte hele sædet og låget af toiletskålen og dermed langt bedre og nemmere rengøre hele toilettet. Den glatte overflade på toilettet er tilsvarende med til at gøre det super nemt at rengøre, da snavs og skidt ikke så let sætter sig fast. du undgår derfor at skulle bekymre dig om besværlig rengøring.

Pris inkl. levering og montering: 3.995,-

Prisen gælder montering på standard placering inkl. sæde og tilslutningsslange samt eventuel bortskaffelse af eksisterende toilet.

Kontakt C. F. Andersen
gustavsberg nautic toilet
Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.