Bendix VVS & Kloakservice VE certificeret

Bendix VVS & Kloakservice

Gartnervej 32
4632 Bjæverskov

VVS Mester i Bjæverskov - Køge

Bendix VVS & Kloakservice – Din lokale VVS Mester på Østsjælland

I Bjæverskov på Østsjælland, mellem Ringsted og Køge, ligger Bendix VVS & Kloakservice. Bendix VVS & Kloakservice er den lokale VVS Mester for dig, der har brug for en hjælpende hånd med VVS installationer, kloakservice, energioptimeringer, fjernvarme eller lignende omkring Køge Bugt, Hundige, Roskilde, Ringsted eller omegn. Bendix VVS er ejet af Lars Bendix, der har over 30 års erfaring med VVS Branchen heraf 18 år som selvstændig. Den lange erfaring er blot en af mange ting, der gør Bendix VVS & Kloakservice til et sikkert og professionelt valg.

Stor ekspertise

Uanset hvilken opgave du skal have løst inden for VVS og kloakservice, kan du være sikker på, at Bendix VVS & Kloakservice kan være behjælpelige. Bendix VVS & Kloakservice, med Lars Bendix ved roret, sætter en ære i fornyelse og vigtigheden af altid at lære noget nyt, på trods af de mange års erfaring. Den tilgang til at drive virksomhed har betydet, at Lars i dag er KMO-certificeret, har certifikater i fjernvarme og gas, og kan hjælpe med alt fra badeværelsesrenovering til fjernvarme.
Som kloakmester er Lars specialiseret i punktreperationer, TV-inspektion og rottesikring. Som VVS Mester er der især fokus på varme- og energiløsninger. Her er der ofte mulighed for at skabe store besparelser i hjemmet, samtidig med, at man får grønne, moderne og langtidsholdbare løsninger.
Med en stor viden på tværs af flere forskellige felter er Bendix VVS & Kloakservice altså den oplagte VVS Mester, for dig der ønsker kvalitetsarbejde udført til tiden, hvad end det er renovering af badeværelse, installation af varmepumper, kloakservice, energioptimering eller noget helt andet, du ønsker hjælp til.

Erfaring er ikke eneste garanti

Det er ikke kun de mange års erfaring, der fungerer som din garanti for et veludført stykke arbejde, når du vælger din lokale VVS Mester, Bendix VVS & Kloakservice. Den østsjællandske kloak- og VVS Mester er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, og derfor er du som kunde dækket ind af TEKNIQ Arbejdsgivernes garantiordning. Du vil derfor altid opleve tryghed, sikkerhed og garanti, når du får løst din VVS-opgaver, store som små, ved Bendix VVS & Kloakservice.

Adresse

Bendix VVS & Kloakservice
Gartnervej 32
4632 Bjæverskov

CVR: 40830944
Facebook

Åbningstid

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00)

Kontakt os

Telefon: 53868053
Akuttelefon: 53868053

Email: ln@bendixvvs.dk

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.