icon

Fri fragt

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Fast pris på installation, når du køber VVS produkter

Nu kan du få din lokale VVS Mester med i kurven, når du køber online på VVSmester.dk. Uanset om du køber armatur, håndvask, toilet eller noget helt fjerde, så sørger vi for installation til en fast pris.

Du vælger selv, om du vil have en installation med i kurven. Du kan se prisen med det samme, så der er ingen overraskelser, og du slipper for at skulle i gang med at indhente tilbud. Det gør det endnu lettere for dig, da du kan klare det hele på én gang med et enkelt klik. 

Vi er en landsdækkende kæde med autoriserede VVS installatører - det sikrer dig tryghed, sikkerhed og garanti for kvalitet. Så du kan være helt tryg og overlade det til os.

Nem installation af dine varer

Hos VVS Mester sætter vi stor pris på vores kunder, og vi ønsker at gøre det så nemt og overskueligt som muligt at handle i vores webshop. Derfor kan du altid tage en VVS Mester med i kurven, når du køber produkter, så du bliver fri for selv at skulle stå med ansvaret for installationen. 

Det er nemt og bekvemt at få installationen med i kurven:

Vælg produkt

Vælg installation og få fri fragt

Bliv kontaktet for aftale om tidspunkt for installation (inden for 3 hverdage)

Installation gennemføres inkl. følgende:

  • afmontering af det eksisterende 
  • montering af dine nye varer
  • funktions- og slutkontrol (så vi er sikker på, at det virker)
  • oprydning
  • bortskaffelse af dit gamle toilet, håndvask armatur etc. (hvis du ønsker det)

Få din lokale VVS Mester med i kurven


Du kan nu få en fast installationspris og fri fragt, når du køber VVS online. Og det gøres med blot et enkelt klik. 

Så bliver det ikke nemmere!

Konkurrence

Deltag i vores konkurrence på Facebook. Vind en installationspakke til en værdi af op til 5.000.- kroner. Og kan du ikke vente, så deltager du selvfølgelig stadig i konkurrence og får krediteret dit køb.


vvs mester i kurv

Tryghed, sikkerhed og garanti

Hos VVS Mester er vi glade for at kunne tilbyde installation og montering som en fast del af vores services her på siden. Vi ved, at mange af vores produkter kræver grundig installation, så det vil være en fordel for dig at få en af vores VVS-installatører til at hjælpe dig.

Får du en VVS-installatør til at installere dine købte produkter for dig, så kan du være sikker på, at de bliver behandlet korrekt uden sikkerhedsmæssige risici og uden, at der senere hen opstår problemer pga. forkert installation.

Overvejer du at få en autoriseret VVS-installatør til at klare opgaven for dig, så skal du blot klikke ham med i kurven, inden du afslutter dit køb. Det bliver ikke meget nemmere.

Det kan vi installere

Vi tilbyder at installere følgende til fast pris:

På de øvrige kategorier på vores side, kan vi ikke give en fast installationspris, men du kan vælge at få et tilbud med i kurven. Uanset hvilken vare du vælger at investere i på vores webshop, så er du i gode hænder hos os.

Vi kan oven i købet levere dine varer i løbet af få dage, og vælger du vores løsning med installation, så sparer du fragten, da vores VVS-installatør tager dine varer fragtfrit under armen, når han kommer ud til dig. 

Har du yderligere spørgsmål til vores installationstilbud, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling.