icon

Fri fragt over 299,-

KONTAKT

76 52 70 70

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Send os en e-mail. Svar indenfor 1 hverdag
Send e-mail
Chat med os

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00

Hvor kan du spare på energien på badeværelset?

energioptimering badeværelset

Energibesparelser på badeværelset

Du har sikkert alle de rigtige vaner på badeværelset. Tager korte brusebade, lukker for vandet under tandbørstningen og den slags. Eller er det én af de hurtigste måder at opnå store energibesparelser

Har du allerede styr på de små veje til energibesparelser på badeværelset, så kan du stadig spare mange penge ved at ændre en række andre ting. For er dit badeværelse blot nogle få år gammelt, er der med stor sandsynlighed penge at hente.

De fleste badeværelser er udstyret med ventilation, der sørger for at luftfugtigheden sænkes. Men har du et ældre ventilationssystem, kan du spare penge ved at skifte til et nyt. I dag er ventilation lavet langt mere energieffektivt, og du kan derfor opnå en energibesparelse ved at skifte dit gamle ventilation ud med nyt.

Du kan også vælge at gå all in på energibesparelser på badeværelset og udskifte din energikilde. Udskifter du et oliefyr med et gasfyr eller dit gamle gasfyr med et nyt, kan du opnå en betydelig energibesparelse, da der bruges meget energi på at opvarme vandet på badeværelset i både armaturer og bruser.

I filmen viser vores VVS Mester, hvilke installationer det er værd at holde øje med, hvis du ønsker at opnå en energibesparelse på badeværelset.


Hvor meget kan jeg spare?

Med VVS Mesters energiberegner kan du hurtigt og nemt regne ud, hvor meget du kan spare ved at opdatere energi-installationerne på dit badeværelse. Klik på linket nedenfor og find nemt ud af, hvor du kan spare penge - og hvor meget du kan spare.

Produkter der kan hjælpe dig med at spare i badeværelset