Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Case: Gør det lille badeværelse stort

På et lille badeværelse er pladsbesparende møbler og udnyttelse af kvadratmeterne meget vigtigt. Det skaber nemlig både ro og harmoni. Det lille badeværelse her er godt udnyttet, og det indbyder til en rar og harmonisk stemning.

indret dit gaestetoilet

Gør brug af pladsbesparende møbler på det lille badeværelse

I store villaer møder badarkitekten også det lille badeværelse. Som her i Marselisborg kvarteret i Århus hvor gæstetoilettet kun udgør få kvadratmeter af det samlede boligareal. Det stiller krav til både indretning, kreativitet og produktvalg.

Pladsbesparende møbler gør en stor forskel på et lille badeværelse. På dette badeværelse er en smal bowle vask på bord med det velkendte Philippe Starck armatur en optimal løsning. Løsningen fylder mindre, er let og giver samtidig et fornuftigt gangareal, som fremtræder flot på det lille badeværelse. BadArkitekten anbefaler, at man altid gør brug af pladsbesparende møbler, når man har med et lille badeværelse at gøre.

et helt nyt gaestetoilet

Få et lille badeværelse til at syne større

I forlængelse af vasken er placeret en glashylde og et stort spejl, som får det lille gæstetoilet til at syne større. Også valget af de lange hvide fliser på væggen og i det hele taget de stilfulde, hvide linjer får det lille badeværelse til at virke større. Vandrette striber eller en væg i en farve, der skiller sig ud, gør rigtig meget for et lille badeværelses fremtoning som helhed. Vær derfor opmræksom på hvilken indretning du vælger, når du skal indrette et lille badeværelse.

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler