icon

Fri fragt over 299,-

Renovering af badeværelset - vi guider dig

Står du over for en renovering af badeværelset? Vi har gjort det nemt for dig og samlet alle vores gode råd, inspiration og idéer lige her på siden, så du nemt kan skabe dig et overblik. Så kig siden igennem og find ud af hvad et ny badeværelse koster, bliv inspireret til fornyelse af badeværelset, og bliv klogere på, hvilket muligheder du har for at få finansieret badeværelset.

Renovering af badeværelset

Cases - Før og efter

Hvad koster et nyt badeværelset?

Shop stilen og få hjælp til at installere

Luksus badekar

Klassisk og kobber

Minimalistisk og feminint

badarkitekten renovering

Bliv inspireret til fornyelse med BadArkitekten

BadArkitekten kan hjælpe dig med at skabe dit drømmebadeværelse. Du kan få hjælp til designforslag, plantegninger, materialevalg og meget mere, og hvis du ønsker det, kan BadArkitekten også stå for hele entreprisen - fra idé til færdiggørelse.

Ønsker du ikke hjælp fra BadArkitekten, så tag i stedet et kig på de mange artikler på badarkitekten.dk. Du kan se meget mere via knappen nedenfor.


Se mere her

Cases

Mangler du inspiration til dit nye badeværelse? Læs nogle af vores cases med lækre og moderne badeværelser nedenfor:

Drømmebadeværelset

badeværele case

Signe fra bloggen Plummum.dk fik et lyst og overskueligt badeværelse med moderne elementer og finurlige brud på det klassiske.

Læs casen her

Minimalistisk, lyst og nordisk

badeværelse case

Dorte Bak fik et minimalistisk og nordisk badeværelse holdt i lyse nuancer og med maksimal udnyttelse af skråvæggen.

Læs casen her

Hvordan skal dit badeværelse finansieres?

Renovering af badeværelset

Er dit badeværelse gammelt og slidt? Eller måske trænger du bare til forandring på badeværelset? Uanset hvad grunden er til at du overvejer forandring på badeværelset, så er du kommet til det rigtige sted, hvis du ønsker at renovere dit badeværelse. Det kan være svært at afgøre præcist hvilket badeværelsesmøbel, der skal pryde badeværelset, om håndvasken skal være rund eller firkantet, om armaturet skal være et 1-grebs armatur eller et berøringsfrit armatur, om toilettet skal være et væghængt toilet eller et gulvstående toilet, og en helt masse andre ting du skal tage stilling til, når abdeværelset skal renoveres. Vi har selvfølgelig gjort det så nemt og overskueligt for dig som overhovedet muligt, når du skal i gang med at renovere badeværelset. Det betyder, at du både kan finde inspiration til badeværelse, mulighed for finansiering af nyt badeværelse, bud på konkrete produkter til dit nye badeværelse og et overblik over, hvad det rent faktisk koster at renovere et badeværelse. Vi kalder det nem renovering, og hvem ønsker ikke det, når de skal i gang med et af de større projekter i huset.

Inspiration nyt badeværelse

Vi har med BadArkiteken samlet et helt univers af inspiration til et nyt badeværelse. Så er du på udkig efter inspiration til lille badeværelse, kan du eksempelvis læse mere her, hvor vi guider dig til at udnytte de små kvadratmeter bedst muligt. Det kan du for eksempel gøre ved at løfte toilet og bademøbel op fra gulvet. Er du på udkig efter et ultimativt wellness-badeværelse kan du naturligvis også finde inspiration til dette. Her giver vi eksempelvis vores bud på at opnå wellness med et douche-toilet, mens vi her skriver om, hvordan du kan opnå wellness med badekar, hånklædetørrere og lækre materialer. Er det et helt andet slags badeværelse, du er på udkig efter, så tag et kig på BadArkitektens side og bliv inspireret til et nordisk badeværelse med træmaterialer og enkle badeværelsesmøbler, et moderne badeværelse med kobberarmatur og blanke, hvide overflader, et romantisk badeværelse i sarte pastelfarver eller noget helt fjerde. Du kan også læse gode råd og tips til ting der er værd at overveje, inden du går i gang med renovering af badeværelset

Finansiering af badeværelse

Her på webshoppen vvsmester.dk går vi op i at gøre det nemt for dig. Vi giver dig derfor ikke kun inspiration til at modernisere badeværelset, men giver dig også et overblik over, hvilke låne- og finansieringsmuligheder, du har, nåt du står over for at skulle renovere badeværelset. Du får således mulighed for gennem vores hjemmeside at komme i kontakt med steder, hvor du kan låne til finansiering af dit nye badeværelse. Du kan både læse under overskriften "hvor meget kan jeg låne", "fordele ved at låne" , "hvordan ansøger jeg om lån" og mange andre ting. Vi giver dig samtidig et overblik over månedlige ydelser ved forskellige lån, overblik over renter, osv. Du kan læse mere om finansieringsmuligheder her.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Hvad koster et nyt badværelse? Et spørgsmål mange nok kommer til at overveje gennem livet, når de står over for et renoveringsprojekt. Men det behøver skam slet ikke at koste en formue at renovere. De små justeringer på badeværelset kan give store ændringer, ligesom du kan gå efter tilbud på badeværelsesmøbler og andre ting til badeværelset, hvis det er det, du ønsker. Derudover har vi sørget for en fast installationspris på installation af toilet, installation af armatur og en række andre installationer. Det betyder, at du ikke undgår dårlige overraskelser prismæssigt, når du handler her hos os. Ønkser du at læse mere om, hvad et nyt badeværelse koster, så klik her.