icon

Fri fragt over 299,-

Wavin

Wavin er den førende leverandør af plastrørsystemer til afløbs-, vand- og VVS-sektoren i Europa. De er især kendte for deres bæredygtige løsninger inden for gulvvarmesystemer. Her på siden kan du finde netop gulvvarmesystemer fra Wavin, der kan tilpasses til hver enkelts behov. Vores udvalg af Wavin gulvvarmesystemer, som du finder længere nede på siden, består blandt andet af styreenheder, komplette fjernvarmeunits, rumtermostater, osv. Med et enkelt klik kan du desuden få din lokale VVS Mester til at installere.

Produkter fra Wavin

Om Wavin

Wavin – førende i plast og VVS

Wavin er en stor international virksomhed med hovedsæde i Holland, der har specialiseret sig i plastrørsystemer og VVS-løsninger. Wavins filosofi er, at producere effektive og miljørigtige løsninger, der dækker vores daglige behov, såsom adgang til rent vand og opvarmning af boligen.

Wavin er en del af Mexichem Group, der er markedsleder i rørsystemer. Wavin har hovedkontor i Holland, men virksomheden er at finde i næsten hele Europa. Wavin har 40 fabrikker og kontorer i 25 lande i Europa. I Danmark har Wavin omkring 340 medarbejdere, og her i landet er virksomheden den største producent af rørsystemer i plast. Desuden har Wavin intet mindre end 375 patenter i Danmark. Du er med et Wavin produkt derfor sikker på, at du har at gøre med et firma der har stor erfaring på markedet og stor kundetilfredshed ikke bare landet, men verden over.

Wavin bæredygtige løsninger

Du kan kende Wavin på de bæredygtige løsninger. Wavin arbejder hele tiden på at opnå de højeste standarder inden for bæredygtighed, og de fremstiller deres produkter gennem bæredygtige processer, hvor fokus er på at genbruge plastmateriale. Samtidig har Wavin moderniseret sin produktion til at kunne reducere sit miljøaftryk med 30% og har formået, at gøre plastikrør ligeså miljøvenlige som tilsvarende produkter i andre materialer. 
Derfor er du altid sikker på et bæredygtigt og miljøvenligt produkt når du vælger Wavin.

Wavin VVS

Wavin VVS beskæftiger sig med VVS, og den danske afdeling er beliggende i Horsens. Wavin VVS udvikler og producerer installationsenheder, rør og gulvvarmesystemer. I vores sortiment finder du et stort udvalg af produkter fra Wavin til gulvvarme. Den høje kvalitet fra Wavin betyder, at uanset om du søger et fjernevarmeelement, en rumtermostat eller måske en styreenhed er du sikret mange års tilfredshed og kvalitet for dine penge. 

Du kan nemt styre din gulvvarme med en flot og diskret Wavin AHC styreenhed. Fra styreenheden kan du åbne og lukke for varmen til din gulvvarmekreds, du kan også være sikker på en høj kvalitet og pålidelighed og et system hvortil der nemt kan tilkobles flere enheder der er nemme at styre.

Wavin AHC 9000

Hos VVS Mester finder du blandt andet Wavin AHC 9000. Dette er en serie inden for gulvvarme, der giver dig mulighed for at vælge mellem to styreenheder. Du kan vælge Wavin AHC 9000 til 1-2 kredse og til 1-16 kredse afhængig af hvor stor en bolig, du bor i. Bor du i et stort hus er den med o til 16 kredse oplagt, da du dermed kan nøjes med én styreenhed. Derudover kan du få styreenhederne til gulvvarme både med og uden display, afhængig af hvad du foretrækker. Ud over styreenheder indeholder Wavin AHC 9000-serien også alt andet til gulvvarme, herunder rumtermostater, telestater, ekstern antenne og temperaturføler.

En Wavin AHC 9000 styreenhed bruger kun minimalstrøm, når den er på standby. Derudover bliver varmeforbruget reduceret i de enkelte rum, da temperaturen kan reguleres helt optimalt. Du undgår altså at bruge unødig varme og dermed kan du spare penge i forhold til den løsning du har nu.

Vælger du en Wavin AHC 9000 trådløs rumtermostat får du den nyeste teknologi, men de samme gode egenskaber som de velkendte rumtermostater fra Wavin.

Hos VVS Mester finder du også andre produkter ud over Wavin AHC 9000. Du finder bandt andet Wavin Amnis + ISOL BVT.V-TD fjernvarmeunit der kan styre tryk og temperatur på brugsvandet. Samtidig har den selvfølgelig en energibesparende virkning, så du ikke bruger unødig energi. Du finder også andre forskellige udgaver af Wavin fjernvarmeunit med forskellige funktioner, såsom Wavin Amnis + ISOL BVT-VV, Wavin Amnis + Isol BVT.VS og Wavin Amnis + Isol BVT.VS-TD, som kan optimere temperaturen og energien i dit hjem. Du kan også finde en Wavin Amnis vandvarmer, som er oplagt til parcelhuse og lejligheder. Denne opvarmer vandet i takt med at det tappes, og der bruges derfor heller ikke her unødig energi.

Køb Wavin hos VVS Mester

Ved VVS Mester har vi et udvalg af produkter fra Wavin. Du finder blandt andet en Wavin rumtermostat, en fjernvarmeunit og en el vandvarmer, samt gulvarme fremløbstemperatur og fremløbstemperatur fjernvarme. Uanset hvad du står og mangler fra Wavin, så har vi en løsning til dig. VVS Mester er en sammenslutning af omkring 60 VVS installatører landet over, der står klar til at hjælpe dig med installationen for at sikre, at den sker sikkert og professionelt. Vi stræber altid efter, at sikre dig den bedste løsning til dit hjem.