Ved du, hvor meget vand du spilder årligt? Spar på vandet med Grundfos COMFORT

Mindre spild med Grundfos COMFORT

I mange husstande i Danmark venter vi helt op til 1 minut, før der kommer varmt vand ud af hanen. Det er ikke bare irriterende. Tænk over hvor meget vand, der går til spilde, når hanen bare løber. Faktisk er det så meget vand, at en familie på tre i et hus på 150 kvm spilder op til 16.000 liter vand om året. Det er et enormt spild af vores mest dyrebare ressource, og så er det mange penge, der hvert år fosser ned i afløbet, mens vi venter på den rette temperatur. På Grundfos' hjemmeside kan du selv beregne, hvad du spilder årligt.

Det næste naturlige spørgsmål er selvfølgelig, hvordan du kan reducere dette vandforbrug. Svaret er de revolutionerende cirkulationspumper fra Grundfos.

Den geniale Grundfos COMFORT PM-pumpe leverer varmt vand med det samme. Det betyder, at familien fra det ovenstående eksempel med en Grundfos COMFORT PM ville spare 0,15 liter vand i sekundet. Det er utroligt mange liter i løbet af et år.

Det lavere vandforbrug vil ikke bare kunne mærkes på vandbudgettet, det vil også være til gavn for planeten.

En energieffektiv og vandbesparende cirkulationspumpe er ikke den eneste måde, du kan finde det grønne guld, der ofte ligger og gemmer sig i hjemmet. Din lokale VVS Mester kan hjælpe dig med at finde det grønne guld, der gemmer sig i dit hjem. Du kan læse mere om grønt guld her.

Lad din lokale VVS Mester finde grønt guld hos dig
Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.