Er der grønt guld på dit badeværelse?

Det gør der, hvis ikke du har en berøringsfri vandhane! Ved at skifte til en berøringsfri vandhane kan du spare op til 50% på dit vandforbrug og derigennem skåne miljøet for overforbrug.

Find berøringsfri vandhaner her

Minimer bakteriespredning

Udover de økonomiske og miljømæssige fordele medvirker berøringsfrie armaturer også til at forhindre bakteriespredning. En håndvask er fyldt med bakterier og det gælder også armaturet. Der vil næsten altid være et sted, hvor bakterier kan formere sig - uanset hvor meget vi pudser og rengør. Hver gang vi rører ved armaturet, efterlader vi mikroorganismer, bakterier og vira.  Traditionelle armaturer bliver hurtigt inficerede med bakterier, når man hver gang skal røre ved det, for at åbne og lukke for vandet. Særligt i familier med flere personer. 

Sensorer registrerer dine hænder

Med et berøringsfrit armatur, fører du blot dine hænder ind under hanen. Her sidder en sensor, som får vandhanen til at tænde for vandet automatisk. Når du er færdig med at vaske hænder, registrerer sensoren også det og slukker automatisk for vandet igen. På den måde undgår du direkte kontakt, efterlader ingen bakterier og minimerer vandspild.

Nem indstilling af temperatur

Med et berøringsfrit armatur kan du også slippe for at skulle indstille varmen på vandet, hver gang du skal vaske hænder. I stedet kan du forudindstille temperaturen på vandet så det automatisk strømmer ud i den ønskede temperatur.

Kontakt din lokale VVS Mester, og find grønt guld i dit hjem:

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer.